- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
rizsaxx
csendes tag
Bocs hogy közbeszólok, de alaplaphiba nem lehet a dolgban?
-
Esmein
nagyúr
Húzás nélkül úgy nézem nem indul újra. Most ez lehet ahúzás ténye ill a kisebb energiafelvétel miatt. Lehet, hogy a ramjaim őrültek meg, bár most is 400/2,5-4-4-7-en mennek, eddig is annyin mentek.
-
gézu
őstag
Vinyón nincs bad sector?Az is meg tudja hülyíteni a rendszert. Egy chkdisk nem ártana.
-
Esmein
nagyúr
válasz
TrollBalint #29 üzenetére
Jó volt 1 hétig most csinálja. Na mindjárt lejjebb veszem kicsit, de nem szeretném nem húzva használni.
Ráadásul nálam 3030-on megy a proci, primestabilan, míg westlake-nél 3150-et tudott. Nem hiszem h túl lenne húzva.
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Na haller. Ic7+2.4C@3.03 random restart. Asszem nem tudom mitől lehet. Táp feszültségek rendben vannak. 12V@11.93 idle 11.88-11.90@ load multiméterrel.
-
Shodan
őstag
MEGINT ÉN!
A BIOS-ban kikapcsoltam a System BIOS Cacheable
és a Video RAM Cacheable-t
Kikapcsoltam az APIC-ot
Átálítottam az időzitéseket 3-3-3-8 ra
AGP sebességet levettem 2*-esre!
Leformáztam a C: és megpróbáltam újra feltenni az XP-t(installálás közbe furcsa jelenség, hogy néha elsötétült a kép, de visszajött)
XP első indításakor, egyből hibaüzenet(A rendszergazdai profil sérült,nem tud belépni, késöbb sikerült! Egyből újraindulás, aztán megint hibaüzenetek, több fájl is eltűnt ami szükséges az XP futtatásához)Most legutoljára megint a gef2-ről írt valami hibát! :((( Annyi féle hiba van hogy már megőrülök!!!!
HELPPPPPP! -
Starsky72
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=27668&arc=f[/L]
15-ös ben van egy link.:P -
Il Padrone
senior tag
Eloszor is fusson le a memtest legalabb 10x. Ha a memoria tuti jo, akkor: Prime95, ha az is megy, akkor 3dmark, loopban.
Egyebkent az nvidiadrivert takaritsd le teljesen (nvidiacleaner), meg rakd uja a directx-et.
Nekem amikor nv4.dll hiba volt, akkor a CPU-t kellett kicserelni, majd miutan az jo volt, azutan a memoriaidozitesek voltak tul szigoruak, illetve meg kellett cserelni a modulokat. -
Sundesz
addikt
Mivel tesztelted a memóriákat??? Mert nekem játék közben szokott újraindulni, kb 1 órás terhelés után! A windowsban 1 évig is elállna! Én nem tudom, mit gondoljak! Hogy lehet a kékhalált előhozni? A tápom 480W-os Codegen, lehet az a baj?? A konfigom pedig:dvdíró,dvdolvasó,9800pro,2500+,asus nf2,tvkari,120GB,firewire,lan stb...
-
Shodan
őstag
SEGÍTSÉG!! EZ az ÉVEZRED SZOPÁSA!!!!!
Kicsréltem a ramomat egy 512mb 400-as Samsungra.
Az első nap nem volt vele semm, de ma már megint állandóan újraindul a gép.Hibaüzenet:''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL''
Illetve egy másik üzenet nv4.dll hiba.
Ahogy bejön a windows újraindul.Lehet hogy megnövekvő teljesítmény felvétel miatt fagy le?
AIDA-ban gáz ha ingadoznak az értékek pl CPU 1,63 és 1,65 között vagy ennek stabilan kéne állnia?
VALAKI HELP!!!! :O:O -
Egon
nagyúr
Először az időzítéseket kellene megvizsgálni (hátha túl kis értékek vannak megadva, és nem bírja valamelyik modul... Ehhez persze nem ártana tudni a modulok pontos tulajdonságait sem...).
Aztán próbáld meg letesztelni őket egyesével, így megtudhatod melyik a rossz. Néha az is segít, ha egyszerűen megcseréled őket (feltéve ha mindegyik hibátlan, és amúgy külön-külön mennek rendesen...). -
rog
addikt
ja akkor nem kell kikapcsolnod. ha memóriahiba, úgyis mindig más lesz az üzenet, és nem a hiba igazi okát írja majd ki .
nf7 az nforce2? akkor annyi a különbség, hogy a két egymáshoz közeli slotban lévő ramot dualban is tudja használni, a külön lévőt meg nem. (oh. vagy fordítva? :) )
rakd át a 2-esből a 3-asba.mert kitudja.. -
Shodan
őstag
Oké kikapcsolom!
Közbe lefutattam a memtestet és 20 per után jöt is az első error, majd szép sorban a többi 12 errorig OK-olgattam aztán kiléptem.Most egyenként megnézem, majd őket.
Ja és melyik slotba érdemes tenni őket?, nekem most 1. és a 2. ba van ,de vhol olvastam hogy NF7-nél érdemes 2. és 3. -ba tenni. -
törölt tag
Szia
Nekem is ezt csinálja, egy új memóriával.
Kapcsold ki a ''Hiba esetén automatikos reboot'' opciót az XP-ben.
Nekem a hibaüzenet
''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL''.
Memória problémát írnak a NET-en, de a memtest nem talál hibát.
Tudtok vm. windows-os memóriatesztet, mer arra gyanakszom, hogy a
win memóriakezelése lehet a ludas.
Különben egy VIA P4M266A chipsetes alaplapban egy 400-as
512-es memória. Ez lehet gond? -
sziszegő
senior tag
Táp, Tulmelegedés, külső hállózati fesz. ingadozás stb, stb
Elősször a tápellátás körül néznék szét. -
Tacso
aktív tag
Szia!
Szerintem ez memória hiba lesz...!:(
Használd a memtest-et...! -
Shodan
őstag
Na szóval a problémám a következő: Volt egy régebbi alplapom Chaintech kt333, és 1800+, és néha váratlanul újraindult, terheléstől függtlenül , tehát random.Most megvettem az új cuccost abit nf7-s és 2500+ és tegnap reggel 2* is restartolt. Mitől lehet ez? A táp egy Huntkey 400W, ha jól tudom akkor ez olyan közép kategória.A memóriák az eggyik Samsung, a másik noname!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged