Aktív témák
-
Shodan
őstag
MEGINT ÉN!
A BIOS-ban kikapcsoltam a System BIOS Cacheable
és a Video RAM Cacheable-t
Kikapcsoltam az APIC-ot
Átálítottam az időzitéseket 3-3-3-8 ra
AGP sebességet levettem 2*-esre!
Leformáztam a C: és megpróbáltam újra feltenni az XP-t(installálás közbe furcsa jelenség, hogy néha elsötétült a kép, de visszajött)
XP első indításakor, egyből hibaüzenet(A rendszergazdai profil sérült,nem tud belépni, késöbb sikerült! Egyből újraindulás, aztán megint hibaüzenetek, több fájl is eltűnt ami szükséges az XP futtatásához)Most legutoljára megint a gef2-ről írt valami hibát! :((( Annyi féle hiba van hogy már megőrülök!!!!
HELPPPPPP! -
Shodan
őstag
SEGÍTSÉG!! EZ az ÉVEZRED SZOPÁSA!!!!!
Kicsréltem a ramomat egy 512mb 400-as Samsungra.
Az első nap nem volt vele semm, de ma már megint állandóan újraindul a gép.Hibaüzenet:''IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL''
Illetve egy másik üzenet nv4.dll hiba.
Ahogy bejön a windows újraindul.Lehet hogy megnövekvő teljesítmény felvétel miatt fagy le?
AIDA-ban gáz ha ingadoznak az értékek pl CPU 1,63 és 1,65 között vagy ennek stabilan kéne állnia?
VALAKI HELP!!!! :O:O -
Shodan
őstag
Oké kikapcsolom!
Közbe lefutattam a memtestet és 20 per után jöt is az első error, majd szép sorban a többi 12 errorig OK-olgattam aztán kiléptem.Most egyenként megnézem, majd őket.
Ja és melyik slotba érdemes tenni őket?, nekem most 1. és a 2. ba van ,de vhol olvastam hogy NF7-nél érdemes 2. és 3. -ba tenni. -
Shodan
őstag
Na szóval a problémám a következő: Volt egy régebbi alplapom Chaintech kt333, és 1800+, és néha váratlanul újraindult, terheléstől függtlenül , tehát random.Most megvettem az új cuccost abit nf7-s és 2500+ és tegnap reggel 2* is restartolt. Mitől lehet ez? A táp egy Huntkey 400W, ha jól tudom akkor ez olyan közép kategória.A memóriák az eggyik Samsung, a másik noname!
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest