Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Hogy néz ki a kondi?
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?