- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
t97eat
csendes tag
A memoriateszt programok nem fognak hibát találni, mert nem is rossz a ram. Ja, nekem egy MSI 865PE2 Neo6 alapom van, de szerintem ez nem mérvadó ebben az esetben; hiába lett tesztgyőztes, ezen is kijöttek ezek a gondok! A samsung ramrol meg csak annyit, van eredeti és utángyártott, ezek egyással nem mennek duálban! Jártam így én, a legelső ramjaimmal! Max akkor működik, ha megnezed a ramokat, és hajszál egyformák, kinézetre is!!!!!! Nem csak MHZ-re!!!
[Szerkesztve] -
t97eat
csendes tag
Ha nem tuningolod, akkor is gyorsabban olvas és ír a procid a Kingmax ramból ill. -ba, mint az infenionból ill. -ba!
-
t97eat
csendes tag
Mielött kicseréled, probáld meg azt, hogy adsz nagyobb feszültseget a ramoknak a biosban. Nekem ez bejött... Kingmax Hardcore ramom volt. Most Geil van, az is ugyanezt csinálta, de adtam neki kakaót, es már jó is... Pl adjál neki elöször 2.60 vagy 2.65 Voltot. Ha bejön a windows, de állandóan szabálytalan müveletet hajt végre, akkor emeld 0.05 Voltonként a feszt. Futtas WINAMP-ot(!!!!), majd 3DMarkot!! Ha gond van, akkor fél perc alatt kijön. Nekem pl 2.75Volton müködik jól 2-3-3-5 ös idözítésekkel 400Mhz-en. Ha nem oldódik meg,csak akkor cserélj, mert a Kingmax azért mérföldekkel jobb mint az Infenion!! Ja es közben teszteld a memoóriasebességet EVEREST-el!
-
t97eat
csendes tag
Szegasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest