Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Springfield
üzenetére
Igazából a 12-es ventiket csak leszabályoztam ill. csak az elsőt mert a rács miatt kicsit hangos max fordulaton

Amúgy az első venti csak LAN-on megy mert nincs értelme bekapcsolni majd csak próbáld ki!
Zajkeltésnek jó de 1 fokot ha jelent összesen szóval ez így vicc.
A 8-as ventit egy revoltec ventire cseréltem sajna pontos típust nem tudok mondani már régebben beraktároztam csak most raktam bele és kicsit moddoltam is a ventit közben.
A lényeg, hogy felesleges a max fordulat ezekre a ventikre a hátsó 12-es mindegy min megy mert úgyis szabályozza magát.
Ezt érdemes lehet kicserélni az elsővel! így nagyobb teljesítményt lehet a hűtésre kicsikarni és mondjuk csak terhelés alatt járatni magas fordulaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOCTUA NH-U14S U- TORONY CPU HŰTŐ (Intel 2011 re)
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- BeQuiet 750W táp JÉG!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest