- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gólya
tag
válasz
Magnum PI
üzenetére
hi!
A házról mondani csak jókat tudok, 1 kivételével, az pedig a hangja, de lehet csak azért mert nagyon kicsi helyre van beszoritva. De az biztos, hogy szuper a hűtése, köszönhető az 5 gyári ventinek. Ma raktam másodszor össze a gépet, mert itt a fórumon olvastam, hogy a proci előtti venti nem fújja a levegőt, hanem szivja, ezt megforditottam, és a sima kábelek helyett szalagkábelt raktam be, amit shadows fórumtársunknál vettem.Szerelni nagyon jó és könnyű is, már csak szórakozásból is ,mert óriási megoldás a lenyiló oldallap, semmit nem kell csavarozgatni. A kinézete sokaknak nem annyira nyerő, de én nem a kinézete alapján választok, hanem a használhatósága alapján, igy a 3x-en túl már az ember a letisztult formákat keresi, de attól nekem nagyon tetszik. Majd teszek fel róla képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest