Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neogetz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. A következő történt:
Összeraktam egy gépet ASUS P5GD2 deszkával két WD 80Gb Sata vinyóval. Beállítottam a BIOSba, hogy a satán használja a RAID-et majd az ICH6 chipset RAID Biosába létrehoztam a RAID-1 (Tükrözés) Arrayt a két vinyóból. Felraktam rá a Win2003SBS-t, majd telepítgettem rá még. Ekkor még egy arrayként látta a két HDD-t. De pár napra rá észre sem vettem, hogy egyszercsak a két vinyó külön-külön jelent meg, megnéztem a BIOSba és sima Standardra volt állítva a vezérlő nem RAID-re. Miután visszaállítottam megnéztem a RAID biost is és az array még létre volt hozva viszont bootoláskor Hiányzó NTLDR.
Az ICH6ban nincs rebuild funkció mivel a hozzáadott szoft oprendszer alatt automatikusan megcsinálja, viszont az oprendszert nem tudom elindítani csak ha visszállítom Standardra a vezérlőt.
Van valakinek valami ötlete? Tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest