- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Érdekes probléma tényleg, bár érdemi tanácsot nem tudok adni a kérdésben, de engem is érdekelne a kérdés, mivel ugyancsak ich6-os vezérlő van a lapomon.
Ez olyasmi lehet, mint mikor a tükrözés során elszáll az egyik winyó, és utánna egy új winyó beállításával újra tükrözést kellene létrehozni a megmaradt winyón lévő adatokkal.
Van egy sima ''raid'' nevű topic, ott szerintem tudnak segíteni! Sok sikert! -
Viktor77
titán
Ha nem értesz hozzá, akkor légyszíves ne szólj hozzá, felesleges.
-
Neogetz
csendes tag
Ennyi?
Hogy mi van?
Kösz a kérdést, ma éppen vasárnap.
Egyéb? Esetleg aki ért is hozzá. -
Neogetz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. A következő történt:
Összeraktam egy gépet ASUS P5GD2 deszkával két WD 80Gb Sata vinyóval. Beállítottam a BIOSba, hogy a satán használja a RAID-et majd az ICH6 chipset RAID Biosába létrehoztam a RAID-1 (Tükrözés) Arrayt a két vinyóból. Felraktam rá a Win2003SBS-t, majd telepítgettem rá még. Ekkor még egy arrayként látta a két HDD-t. De pár napra rá észre sem vettem, hogy egyszercsak a két vinyó külön-külön jelent meg, megnéztem a BIOSba és sima Standardra volt állítva a vezérlő nem RAID-re. Miután visszaállítottam megnéztem a RAID biost is és az array még létre volt hozva viszont bootoláskor Hiányzó NTLDR.
Az ICH6ban nincs rebuild funkció mivel a hozzáadott szoft oprendszer alatt automatikusan megcsinálja, viszont az oprendszert nem tudom elindítani csak ha visszállítom Standardra a vezérlőt.
Van valakinek valami ötlete? Tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest