Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Tudna valaki mondani egy helyet ahol kapnék 4 portos PCI Expresses sata raid kártyát? Persze emberi áron. Egyszerűen sehol nem találok

-
Zomb€€
őstag
Köszi a választ.
De most nézem ezt és lehet hogy ez is jó lesz. Nem?
Mert az igaz hogy a sima PCI bus 133MB/s et tud,de az a 32bit/33Mhz-es. Ezt meg 32bit/66Mhz-nek írják ami itt az AGP-nek felel meg,tehát 266MB/s. Az meg hogy sima sata1 nem jelent semmit,mivel vinyonként van 1.5Gbit/s. Ha rosszul gondolkozok valaki javítson ki kérem
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Egy kis segítségre lenne szükségem nekem is.
Szóval a meglévő két 250es vinyom mellé most tervezek egy harmadikat,és őket szeretném raid0-ba kötni. A kérdéseim pedig a következők:
- Milyen raid karit kéne vennem ami olcsó,és lehet is vhol kapni (mert sehol nem találok)
- Mekkora akülönbség a PCI és PCI-e között,valamint a SATA ill SATA2 között.És - nem utolsósorban - megéri ez az egész nekem? Tehát lesz lényegi különbség sima vinyos használat és 3 @ raid0 között? (rendszer,alkalmazások stb)
Jah és sajnos alaplapi raid kilőve mert ez a retek lap csak egy belső és egy külső satával tud raidet
-
Zomb€€
őstag
Hi.
Sokáig gondolkoztam egy Raptor beszerzésén ami a meglévő 2x250wd caviarral kommunikálna raid 0-ban,és inkább ugy döntöttem hogy veszek még 2db 250es caviart és raid 0-ba teszem mind a 4et,egy tömbként. Most amire ki akarok lyukadni hogy ehhez az egészhez egy külső 4 portos STlab vezérlőt néztem ki (~7k) viszont nem tudom mennyire megbízható. Tehát ha vkinek van vmi tapasztalata vele kérem ossza meg.
Meg egy véleményt is szivesen halgatnék mind2 variáciomról,hogy jobb vagy roszabb-e amelyik mellett döntöttem.
-
Zomb€€
őstag
Hi.
Most kérdeznék egy olyat (lehet hogy nagy hülyeség,de nemigazán vágom még a raidet:P) hogy ennél [link] a lapnál lehet e 4db satas vinyot raid 0-ba tenni?
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Hi.
Azt szeretném megkérdezni hogy van e lényegi különbség ha 2db sima wd2500KS kötök raidbe,mint ha ugyanezt wd2500YS azaz raid editionos változattal tenném.Vagy ez csupán marketing?Mert a ''Raid Edition'' jelzésen kívűl minden paraméter egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazfit Active okosóra
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest