- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Körülnéztem az osztrák "árgép" szerű oldalon, mert ott könnyebben meg lehet találni a nehezebben beszerezhető termékeket is, de 80 Euro (~20e Ft) alatt nem találtam 4 portos PCIe változatot, szóval szerintem még ha találnál is itthon, az nem emberi áron lesz.
Itt van a link, ahol nézelődtem: [link]
-
kem
addikt
Szia!
-Ilyesmi kártyábol kellene neked legalább3 portos. PCI-expresst ajánlom, a következő pontban kiderül miért.
-PCI 133Mb/sec-t tud prohukálni, a PCI-express 1x pedig kb. 320 Mb/sec(2,5 Gbit/s).
SATA1 150Mb/sec, a SATA2 pedig 300Mb/sec. Egy átlagos vinyó 60-80Mb/sec-al ír/olvas.
Ha 3 lemezt RAID0ba teszel, akkor ennek sebessége elméletileg 3*60-80Mb/sec lesz, ami meghaladja a PCI, és a SATA áteresztőképességét is.Érdemes összehozni, mert begyorsul tőle a rendszer, viszont ha a 3 vinyó közül elpatkol az egyik, akkor búcsút mondhatsz az összes adatodnak.
-
kem
addikt
Szia!
4db vinyót nem lehet raid0-ba tenni, csak raid01, raid10, vagy raid5-be.
Olvasd el a 3részes raid cikket itt PH-n, onnan megtudod,h melyik micsoda, én ezt most nem tudom leírni neked mert elég hosszú lenne. Én a RAID5-öt ajánlom neked. Itt 3 vinyónyi adat fér el, és egy tartalék mindig. -
lazydog
addikt
Ellentétben az általában jogos gyanakvással, az RE vinyók nem csak marketing-ben jobbak.
Egyrészt öt év rájuk a garancia, másrészt RAID-ben jobban muzsikálnak, a csak rájuk jellemző, ''RAID-specific time limited error recovery'' fícsör következtében.
Improves error handling coordination with RAID adapters and prevents drive fallout caused by extended drive error-recovery processes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest