- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z42-SDO
csendes tag
válasz
Sanci.Bara #2294 üzenetére
Helló!
Ezekre a kérdésekre nem igazán tudok válaszolni, ilyen mélységeiben nem ismerem a Windows telepítő verzióit.Peter Pan máshonnan ismerős.
Amúgy a történet röviden így néz ki: kinőttem a 60 GB-os vincsit és beszereztem két Satát. Itt írták, hogy miként oldható meg a Sata vs Win xp telepítés dolog, egész gyorsan össze is jött, csak hát elég zavaró volt, hogy szinte minden bekapcsoláskor vagy rendszerlemezt kért vagy úgy vélte, hogy a Win legutóbb súlyos hiba következtében állt le. Szintén itt olvastam, hogy erre Bios frissítés a megoldás (szerencsére van EZ flesh a lapon, így nem kellett DOS-ban vacakolnom) de innentől kezdve kb egy hétig nem tudtam megoldani a dolgot.
Ma végre sikerült, de inkább misztikusnak semmint logikusnak tűnik ez az egész.
nLite segítségével próbáltam összetákolni egy olyan install lemezt, amiben már szerepel a driver, de ezt valahogyan elrontottam és DOSban kötöttem ki. Ezután tettem egy utolsó kísérletet arra, hogy a normál lemezről és floppyról megpróbálom és gond nélkül lefutott.
Az egyetlen logikus magyarázat az lehet, hogy a rendszer minusz előjelre váltott (mármint nem működött), a barkácsolt telepítő is negatív előjelűnek vehető és ezek szorzatza pozitív eredményt hozott, tehát a matematika működik.
Bocs a hosszúra nyúlt esti meséért!
Pézé -
tlac
nagyúr
válasz
Sanci.Bara #2273 üzenetére
a dos-os az nem biztos, hogy túl nyerő
de biztos, hogy lehet találni olyan live linuxot amin van smartctl nevő program, amivel bármilyen vinyó smart-ját is meg lehet nézni, akár raidben van akár nem -
Sunzi
aktív tag
válasz
Ettől hanyattdőltem.
Lehetőleg, majd csak privátban küldd el a linket, meg a neveket (nyilván az elkövetkezendő évezredben ki van zárva, hogy más forrásból értesülnénk a létezésükről), de, csak azoknak a felhasználóknak, akikről feltételezed a megfelelő szintű tapasztalatot. Jobb az óvatosság.
A többiek nevében is köszönöm, hogy megkíméltél a saját tapasztalatlanságunktól. <<könnycseppelmorzsolóssmiley>> -
liksoft
nagyúr
válasz
Ennek a hírnek kifejezettem örülünk mindannyian. Hiszen mindannyiunk titkolt vágya, hogy naponta többször szeretett win vagy lin OS-ből kilépjünk, floppy (vagy CD) boot után leellenőrizzük winyónk állapotát, majd mintha semmi nem történt volna újra boot, és lehet tovább dolgozni.
Viccet félre téve! Valóban van ilyen progi, hasznos is, csak a napi használatban ''mezei júzer'' nem fogja használni. Vagyis folyamatos háttérben működő rendszerfelügyelet nem építhető rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest