Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
válasz
mgergo76 #11148 üzenetére
Ezekkel próbáltam. Az a helyzet hogy ezt kártyát eddig csak a sas2flash.efi fájllal tudtam megflashelni.
Na most ha a firmwaret rá rakom amit linkeltél, akkor kiírja hogy a firmware flashelés sikeres, de a BIOS érvénytelen, mert az LSI 9211-8i BIOS-a van a kártyán jelenleg. Ezért lenne jó ha valakinek lenne itt 9240-8i-s BIOS-a mert akkor csak az alábbi parancssal EFI shell-ben fel tudom flashelni:sas2flash.efi -o -f {firmware file} -b {BIOS}
Javítsatok ki ha tévéedek, és van rá egyszerűbb jobb megoldás amivel fel tudom flashelni az eredeti állapotára. Annó HBA IT módban vásároltam, mert TrueNAS-al használtam, de gyorsan rájöttem hogy az nem az én rendszerem.
-
Marcelldzso
tag
válasz
mgergo76 #11137 üzenetére
Köszi!
A 3-as lábat ragasztottam csak le és láss csodát it works!
Sikerült is megformáznom az asus bios-án keresztül uefivel és már látja is az esxi.
Hálás köszi!
Ezt a weboldalt és benne a videót néztem először:
https://www.instructables.com/How-to-Fix-the-33V-Pin-Issue-in-White-Label-Disks-/ -
-
-
-
Marcelldzso
tag
válasz
mgergo76 #11103 üzenetére
Szia,
Ugyanez a problémám nekem is.
Ugyanez a vezérlő csak a 4i-s verzió viszont a kábel stimmel.
Én nem tudok vele SAS diszket felismertetni, egyszerűen fel sem pörgeti.
SATA kábellel gyönyörűen működik. Már gondolkodom egy másik kábelen csak 25ezer alatt nem találok az meg tesztre kicsit drága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Apple Watch
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Videó stream letöltése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverkemping június végén
- Gumi és felni topik
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged