Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Elméletileg van már olyan vezérlő amelyik az ilyen ''szeletelést'' tudja. Azt, hogy a ICH8R tudja-e, nem tudom. Viszont lebeszélnélek róla.
A leglassabb művelet a fej mechanikus pozicionálása. Így inkább a drive-ok között a feladatokat célszerű szétosztani. Én az alábbiak szerint tenném:
1. 40GB system , 120GB biztonsági másolatot tartalmazó partíció.
2. 5-20GB közötti swap és temp partíció , maradék adatterületnek.
3. Egy gyors partíció.
A rendszerbe belekerülő rengeteg temp állomány adminisztrációja miatt lelassul a rendszer. Ezért ezt különálló partícióra célszerű tenni. Ugyanis annak ''teleszemetelése'' után egyszerűen formázható, és ismét ''szűz'' lesz. A fentiek alapján van egy gyors rendszer, és gyors adatterület is (igaz nem RAID0). Viszont az Általad felvázolt állapotban a partíciók közötti állandó fejmozgatás hazavágja a RAID-ek jó tulajdonságait.
Ha a biztonság fontos, akkor inkább már tükrözés, azt is inkább soft módon, ugyanis akkor a drive-ok SMART-ja lekérdezhető marad (ha a driver is támogatja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest