Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Igazából úgy van most, hogy ez egy házi szerver.
A lanos gépek backupjait tartalmazza + megosztott dokumentumokat. Az egészről meg fél évente készül egy külső másolat. Ezek közül most a legsebezhetőbbre, a megosztott dokumentumokra kerestem megoldást, mivel azok csak egy helyen/lemezen tárolódnak + egy fél évvel ezelőtti állapot, ami nem túl fényes. Újabb eszköz már extrémen paranoiás lenne, hogy a backup eszközt is backupolja valami. A külső mentés meg napi gyakorisággal felejtős.Így jutottam oda, hogy az egyetlen megoldás egy újabb lemez a gépbe
Ha viszont már benne van, az magában kockázat és elsődleges lemez meghibásodásán kívül amúgy sem tudna nagyon extra védelmet biztosítani (mondjuk ez a snapshotos dolog eddig nem jutott eszembe), az előbbit meg a raid1 is lekezeli. De ahogy említetted a snapshotot, ha napi vagy 2 napi szinten lenne gépen belül egy copy készítve az elsődleges lemezről, akkor a törlésből/esetleges vírusból eredő károkat is tudnám kezelni. Már ha nem fertőzi meg a backupot is. 
Csak kéne valami jó program hozzá, esetleg Windows backup. Egész lemezről nem csináltam még snapshotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lanos gépek backupjait tartalmazza + megosztott dokumentumokat. Az egészről meg fél évente készül egy külső másolat. Ezek közül most a legsebezhetőbbre, a megosztott dokumentumokra kerestem megoldást, mivel azok csak egy helyen/lemezen tárolódnak + egy fél évvel ezelőtti állapot, ami nem túl fényes. Újabb eszköz már extrémen paranoiás lenne, hogy a backup eszközt is backupolja valami. A külső mentés meg napi gyakorisággal felejtős.