Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsislevi
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Tőlük a GetData back-et ismerem, az már sokszor mentett életet. Viszont ez itt nem jó, nálam a Windows már egyben látja a 3 hdd-t itt meg külön-külön kellene megadni a hármat, amit nem is tudok, mert nincs csak egy alistában. Megpróbálok egy rendes Win-t feltenni, uefi (ez vmi lite verzió, nem ehhez a géphez írtam ki, de mivel a rendes nem ment, az expárom feltette ezt). Megnézem arra mit mond majd a BIOS, vagy mit fog látni egyáltalán. Most már jönnek elő az emlékek, akkor sem tetszett, hogy nem találok "rendes" beállítási lehetőséget, csak ezt a "Wizardot", csak akkor, mivel minden üres volt, könnyen próbálkoztam, most meg sehova sem merek kattintani, mert bár általában értek jól a gépekhez, csak RAID ben nincs semmi tapasztalatom se, plusz ez az uefi új nekem.... Biztonsági mentések meg addig vannak, amíg együtt voltunk, azóta, meg hiába tépem a számat...
Én sem tudom mi köze az uefinek hozzá, a BIOS írta most ki, hogy csak akkor tud működni (próbáltam fotót feltölteni, de nem látom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S26 Ultra Cobalt Violet 256GB használt újszerű garancia 2026.02.27.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest