Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nem lesz idén iPhone 18
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Minden más. Jó, biztos van, ami megegyezik, mert nem lehetek annyira szerencsétlen, hogy három géppel is ugyanaz legyen a probléma. Intel 520, OCZ Vector, Samsung 840 Pro. Próbáltam én már mindent. Egyedül a PCH RAID vezérlő azonos. Mármint nem típusra, hanem hogy mindig PCH RAID vezérlőt használok. Van egy LSI kártyám is, de azzal még sosem történt ilyen. Egy ideig meg voltam arról győződve, hogy az itthoni X79-es rendszerem csinálja, de miután az újonnan vásárolt X99-es rendszernél is előjött, elvesztettem minden reményem.
Mindegy. Azt hittem, hogy már más is találkozott ilyen hibával. Amúgy is csak itthon használok PCH-s RAID-et, és amúgy is akartam venni egy NVMe Intel 750-es kártyát. Azzal nem lesznek ilyen gondok. Akkor sem, ha megint RAID0-t szeretnék és kettőt veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest