Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali Skacok!
Segítsen valaki, legalábbis remélem van itt valaki akinek van valamilyen ötlete.
Történet a következő:
Adott egy ASUS P5LD2 Deluxe alaplap, rajta ICH7 bios, SATAII vezérlővel. Rákötöttem két tök egyforma SEAGATE 200 GB-os SATAII-es winyót. Megcsináltam a RAID0 tömböt, rendszer felment, szépen üzemelt, használtam már egy hete, de ma egy játék telepítése közben a gép ujraindult, és mint kiderült az egyik winyó önállósította magát, és kiszállt a RAID tömbből.
A raid bios szerint az egyik winyó tag, a másik nem tag, és a raid tömb failed. A winyó egyébként működik, mert a bios felismeri. Hogyan, vagy mivel lehetne a RAID0 tömbbe visszatuszkolni a rakoncátlankodót? A biosban nincs olyan menüpont, hogy rebuild raid
Valami ötlet, vagy progi esetleg?
Sürgős lenne, mert itt állok rendszer nélkül (most egy másik gépről írok), és nem akarom piszkálni a tömböt, nehogy elszálljon róla minden.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest