- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali Skacok!
Segítsen valaki, legalábbis remélem van itt valaki akinek van valamilyen ötlete.
Történet a következő:
Adott egy ASUS P5LD2 Deluxe alaplap, rajta ICH7 bios, SATAII vezérlővel. Rákötöttem két tök egyforma SEAGATE 200 GB-os SATAII-es winyót. Megcsináltam a RAID0 tömböt, rendszer felment, szépen üzemelt, használtam már egy hete, de ma egy játék telepítése közben a gép ujraindult, és mint kiderült az egyik winyó önállósította magát, és kiszállt a RAID tömbből.
A raid bios szerint az egyik winyó tag, a másik nem tag, és a raid tömb failed. A winyó egyébként működik, mert a bios felismeri. Hogyan, vagy mivel lehetne a RAID0 tömbbe visszatuszkolni a rakoncátlankodót? A biosban nincs olyan menüpont, hogy rebuild raid
Valami ötlet, vagy progi esetleg?
Sürgős lenne, mert itt állok rendszer nélkül (most egy másik gépről írok), és nem akarom piszkálni a tömböt, nehogy elszálljon róla minden.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest