- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Pendrive=hagyjuk.
Próbáltam nem tele szemetelni annak ellenére hogy mindenre használtuk . Ez fog változni . Ha végre beszélgetünk róla hogy merre induljak. Tudom hogy egy xeonos lap scsi 10.000-es winyo val gyorsabb lenne, de most nem kívánok kiadni 2-3000€ igy év elején kezdesnek!
A poweredge azért jött képbe mert megis szerver. 10.000.- forintért pedig elfér a rack szekrényben. Ha ehhez veszek szintúgy 30.000.- ért egy 220s+ kábelek akkor sincs sokkal többen mint egy nas. A nas nálam film tároló nem adat. Egy 5 vinyos nas pedig horror. Tehát adott a kérdés nem költők most 5000€ egy irodai gép parkra hanem az adott dolgokat kicsit felpörgetem. De merre induljak?
Azt tudom hogy az 500-as vinyo val szuper volt a Photoshop közben még vagy 5 szoftver futott de tudom hogy mint kezdő volt vagy 3 hónap mire beállítottam mindent!!! Ez nekem nem kis munka ezert gondoltam hogy mielőtt megint eltöltök fél évet azzal hogy kisérletezek megkérdezem a kollégákat most 2014-ben mi a trendi:-) tehát több a kérdés mint a válasz!
Mindjárt felvetődik egy olyan kérdés hogy egy tükör telepítés ha az egyik belassul,winyo ki be a másik és mehet tovabb a móka. De nem tudom merre induljak,nem vagyok annyira benne. Most az Asus egy raidon megy a raptorokkal. Két raptor, és a Windows teszt nem ad csak 5 pontot a winyora. Az 500 as 8 volt asszem. Most még fent sincs semmi program csak az alapok. Ha tovabb megyek és egy kalap kaka lesz na az elég idegesítő szokott lenni. Tehát biztonságos , és ág adott cuccokból csak munkára használom!! Használnám:-) a család a megmaradt alaplapból kap egy htpc-t és pofa be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest