- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nem volt jó a tükrözés??
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.
Én nem ismerek ilyen programot,de szerintem kipróbálhatod úgy is, hogy indítás elött lehúzod az elsődleges vincsit és meglátod, hogy bebootol-e a tükrözött vincsiről. (na meg, hogy megvan-e minden)
Utána visszakötöd és egy rebuild parancsal ismét teljesen tükörbe állítod őket. Egyébként minden RAID karihoz van szoftver amiben managel-ni tudod a vincsiket és meg lehet nézni az állapotukat. Silicon image-hez ha jól emlékszem külön driver van RAID-hez és sima ''+4 csatit akarok csak használni'' driver.
szerk: ''UDMA mode is downgraded 6 to 5.'' ez szerintem csak annyit jelent, hogy a vezérlő nem támogatja az UDMA 6-ot (133) hanem csak az 5-öt (UDMA 100) Ezért lejjebb csavarta a sebességet. Ezt beállíthatod kézzel a RAID kari managelő programjában fix 100-ra és többet nem fog erről log-olni. Mellesleg nem volt a log-ban utalás arra, hogy miért nem ment a tükrözés ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S21 Dobozában
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.