Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nem volt jó a tükrözés??
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.
Én nem ismerek ilyen programot,de szerintem kipróbálhatod úgy is, hogy indítás elött lehúzod az elsődleges vincsit és meglátod, hogy bebootol-e a tükrözött vincsiről. (na meg, hogy megvan-e minden)
Utána visszakötöd és egy rebuild parancsal ismét teljesen tükörbe állítod őket. Egyébként minden RAID karihoz van szoftver amiben managel-ni tudod a vincsiket és meg lehet nézni az állapotukat. Silicon image-hez ha jól emlékszem külön driver van RAID-hez és sima ''+4 csatit akarok csak használni'' driver.
szerk: ''UDMA mode is downgraded 6 to 5.'' ez szerintem csak annyit jelent, hogy a vezérlő nem támogatja az UDMA 6-ot (133) hanem csak az 5-öt (UDMA 100) Ezért lejjebb csavarta a sebességet. Ezt beállíthatod kézzel a RAID kari managelő programjában fix 100-ra és többet nem fog erről log-olni. Mellesleg nem volt a log-ban utalás arra, hogy miért nem ment a tükrözés ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Extraflame pellet kályha
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez elvileg nem lehetséges. Gyakorlatilag talán rossz beállítás vagy rebuild parancs hiánya....stb.