- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Remélem befér a topic-ba az alábbi problémám! (amennyiben nem, irányítsatok át légyszi a megfelelő témába)
Adott egy Gigabyte EP45-UD3P lap, ICH10R déli híddal+2db 500GB-os Seagate Barracuda 7200.12 raid0-ba kötve, short stroke-olva 750GB-ra.
Egyik reggel egy sima indítást követően a raid kezelő a bios post után azt írta az egyik vinyómra, hogy non-member, a raid kötetre pedig, hogy failed.
Utánaolvastam a hibának és másokkal is előfordult már hasonló hiba.Azt tanácsolták, hogy állítsam mind2 vinyót non-member módra, megegyező paraméterekkel hozzak létre egy új kötetet, így nem írja felül az adatokat, csak meta-data kerül módosításra. Ezek után egy külön vinyóra rakjak fel egy szűz win-t, majd a testdisk nevű progival állítsam vissza abból a winből az eredeti állapotot. A leírásban mutatottakhoz képest nekem viszont tök más dolgokat hozott ki a program, így nem is mertem semmit felülírni. Itt tartunk most. Van valakinek tapasztalata a programmal és hajlandó lenne segíteni nekem?
Előre is köszi minden segítő jellegű választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- talmida: Változások 2. rész
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Formula-1
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest