- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Sziasztok!
Az a nagy gondom (már másfél napja olvasgatok...) szerettem volna csinálni egy RAID0-át!
A számítógép viszont nemszeretné,hogy én szeressem: Nagynehezen sikerült egy tömbbé varázsolnom a két winyót(2xSamsung 80GB SATA) Már ezt is csak a via raid toolsal sikerült, mert a raid biosába, vagy mibe nem negyon sikerül belépnem! Van hozzá, egy gyári kislemez RAID célra, de nem akar működni! Bootolásnál meg kiírja A: error B:error elvileg egy kislemez van benne, de a win is kettőt lát és csak az egyiket lehet használni! Telepítésnél kiválasztom az xp-hez való drivert, továbbengedem, fel is másolja a fájlokat, elkezdené telepíteni, eztán egyszercsak írja, hogy hibás, sérült a kislemez vagy a cd! És akármit csinálok, itt vége... Az XP eredeti, és már vagy 15x fel lett telepítve, tökéletesen működik! A kislemezről meg elötte rendesen dolgozik! Akkor mi a nem jó? A vis raid tools-al 60k-s ra csináltam a tömböt, nemtudom, az jó e! A BIOS-ban rendesen látja via raid 0 nak egyben a kettőt, de nem tudom, mi a gond! Pedíg csináltam másik kislemezt is, leszedtem a gyártó oldaláról, de az sem megy! Az igaz, hogy nem tudom hol kellene, vagy kelene e egyáltalán a BIOS-ba átállítani, vagy engedélyezni a RAID-et, meg a kislemezre is irt valamit, nincs egy hetes a lapm és ebben nem igazán találom ezeket a beállításokat! Mi lehet a gondja? Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest