- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
A premier legális, az aftereffects szintén (gyk.: megvettem). az Xp és az office regisztrált campus vagyis diplomáig legális (utána megveszem, úgyis fillérekért veszejtik már). A PS és a CD féllega, mert elvileg a szervezeté, de az én otthoni gépemen van fenn. A 3D-ről nem nyilatkozom.
Tudom h nem ez a divat, de ez van és remélem, a Te gépeden is hasonló a helyzet! 
Melleseg nem kávézom...
A géptől csak akkor kell felállnom, ha rendőr van, mert a swap (a jelenlegi konfigomban
) elviselhető sbességű. 3 perc alatt elvégez egy átlagos effektet egy A2-es, PS képen. Persze szivatni tudom, és néha sajnos kell is, de totál feleslegesnek tartok 16 GB ramot, még profi célra is. 5 perc alatt megtöltöm. Mellesleg, mennyibe kerülne egy olyan lap, ami 16 Gb-t tud kezelni (van egyáltalán?).
A profi gép az nem úgy néz ki, hogy 43563 Gb ram meg nemtommégmi, az leginkább célfejleszett pl Sun grafikus munkaállomás vagy ilyesmi. Na, arra nincs és nem is lesz szükségem. Meg pénzem sem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest