- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
A premier legális, az aftereffects szintén (gyk.: megvettem). az Xp és az office regisztrált campus vagyis diplomáig legális (utána megveszem, úgyis fillérekért veszejtik már). A PS és a CD féllega, mert elvileg a szervezeté, de az én otthoni gépemen van fenn. A 3D-ről nem nyilatkozom.
Tudom h nem ez a divat, de ez van és remélem, a Te gépeden is hasonló a helyzet! 
Melleseg nem kávézom...
A géptől csak akkor kell felállnom, ha rendőr van, mert a swap (a jelenlegi konfigomban
) elviselhető sbességű. 3 perc alatt elvégez egy átlagos effektet egy A2-es, PS képen. Persze szivatni tudom, és néha sajnos kell is, de totál feleslegesnek tartok 16 GB ramot, még profi célra is. 5 perc alatt megtöltöm. Mellesleg, mennyibe kerülne egy olyan lap, ami 16 Gb-t tud kezelni (van egyáltalán?).
A profi gép az nem úgy néz ki, hogy 43563 Gb ram meg nemtommégmi, az leginkább célfejleszett pl Sun grafikus munkaállomás vagy ilyesmi. Na, arra nincs és nem is lesz szükségem. Meg pénzem sem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest