Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
A premier legális, az aftereffects szintén (gyk.: megvettem). az Xp és az office regisztrált campus vagyis diplomáig legális (utána megveszem, úgyis fillérekért veszejtik már). A PS és a CD féllega, mert elvileg a szervezeté, de az én otthoni gépemen van fenn. A 3D-ről nem nyilatkozom.
Tudom h nem ez a divat, de ez van és remélem, a Te gépeden is hasonló a helyzet! 
Melleseg nem kávézom...
A géptől csak akkor kell felállnom, ha rendőr van, mert a swap (a jelenlegi konfigomban
) elviselhető sbességű. 3 perc alatt elvégez egy átlagos effektet egy A2-es, PS képen. Persze szivatni tudom, és néha sajnos kell is, de totál feleslegesnek tartok 16 GB ramot, még profi célra is. 5 perc alatt megtöltöm. Mellesleg, mennyibe kerülne egy olyan lap, ami 16 Gb-t tud kezelni (van egyáltalán?).
A profi gép az nem úgy néz ki, hogy 43563 Gb ram meg nemtommégmi, az leginkább célfejleszett pl Sun grafikus munkaállomás vagy ilyesmi. Na, arra nincs és nem is lesz szükségem. Meg pénzem sem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows Insider Program
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest