- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a következő RAID-es variációm van:
2x250 GB SATA-II Samsung RAID1-ben, tükrözve.
2x160 GB SATA Samsung RAID0-ban, csíkozva.
Tudom, kicsit hardverigényes, 4 vincsi és 2 RAID vezérlő kell hozzá, de nagyon bevált. Kisebb módosítással (a 250-es winchesterek helyett 160-assal) már több mint egy éve megvan.
Egyszerűen villámgyors a rendszerem, mert az persze a RAID0-ás tömbön van. Minden videoeditálást, vagy komolyabb diskműveletet igénylő cuccot a csíkozott tömbön végzek, de a fontosabb adataim mind biztonságban vannak a tükrözött tömbön, ami egyébként szintén nem túl lassú.
Egy kérdésem lenne, egy hete kb., mikor újraraktam a Windowst, megpróbáltam RAID0 helyett RAID5-öt felépíteni 3 db 160-as Samsung SATA winchester használatával. Létezik, hogy ez sokkal lassabb, mint a RAID0? 5%-os formázásig annyi idő alatt jutott el, mint a RAID0 50%-ig.
Le is reseteltem a gépet, és visszatértem a jól bevált RAID0-hoz. Vagy a RAID5 csak formázni formáz ilyen lassan? Esetleg csak írni ír lassan? Nem igazán ismerem pontosan a RAID5 működését, de mintha különféle redundancia adatokat tárolna a plusz vincsin, ami processzorigényes művelet. No most, nekem egy X2-es van benne, ha ez sem elég gyors, akkor mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Le is reseteltem a gépet, és visszatértem a jól bevált RAID0-hoz. Vagy a RAID5 csak formázni formáz ilyen lassan? Esetleg csak írni ír lassan? Nem igazán ismerem pontosan a RAID5 működését, de mintha különféle redundancia adatokat tárolna a plusz vincsin, ami processzorigényes művelet. No most, nekem egy X2-es van benne, ha ez sem elég gyors, akkor mi az?