Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mivel nagyon nem értek hozzá és nem akarom elcseszni.
Szóval adott egy szerver
Van benne egy (Pontos tipust nem tudtam megnézni)Megaraid Vezérlő.
6X73gb-os Merevlemezek találhatók a gépbe.
Szeretném úgy beállítani hogy amikor a windowst rakom fel,ismerjen fel 3x(2x76Gb egybevont)-os particiót.Hogyan tudnám ezt kivitelezni.Szeretném hibatűrőre állitani mivel ezt ajánlották nekem,a sok merevlemez miatt.Igazából én a biosban nem tudok eligazodni
és ez a gondom,állítgatni tudok de most is ugy sikerült beállitanom hogy van 1db 136gb os particiom windows telepítésnél(2x76gb)plus egy 209Gb os formázatlan particióm.Ha jól számolom akkor ez 3db 73 gb os fizikai merevlemezt jelent,de még hiányzik egy 
Ez persze csak az én bénaságom ,ezért kérek segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ez a gondom,állítgatni tudok de most is ugy sikerült beállitanom hogy van 1db 136gb os particiom windows telepítésnél(2x76gb)plus egy 209Gb os formázatlan particióm.Ha jól számolom akkor ez 3db 73 gb os fizikai merevlemezt jelent,de még hiányzik egy