Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Milyen gyári változatra gondolsz, ami partíciót is tud menteni, és másik hdd-re visszatehető

( ha jól tudom, ilyet MS nem tud, nem véletlenek a külső programok erre a feladatra ? )Ha adataim megnézed, amd-s vezérlő van a lapomon, nem ich9r.
Gyári változat ha képes bootolni, akkor jó. Ilyenből elsőre a ghost került a kezembe. Előtte pl. win7-et régebbi ghost nem tudta lementeni. Ezért fordultam a Hirens felé, anno..
Hirens boot-olt, csak mikor kiválasztottam pl. acronis-t, vagy ghost-ot, akkor - BIOS-ban RAID módra állított vezérlőnél - nem talált a repertoárjában olyan cd/dvd drivert, amivel be tudta volna olvasni a lemezét, így "Nincs xy meghajtón z.exe" (pl. ghost.exe) üzenettel nem működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest