- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Bele bele olvasgattam ebbe a Topicba 3-4000 hozzászólás v. mennyi
Remélem nem küldtök el melegebb égh... de felteszek egy (lehet több 1000x elhangzott) kérdést
Jelenleg 2db mezei 120GB-os (Maxtor) vinyóm van.
Lényeg, hogy szereztem a napokban 2db 160GB-os Seagate Barracuda 7200 SATA vinyót.
Kérdésem pedig: hogyan kell bekötni,telepíteni,beállítani stb hogy a 2x160GB-ot 100%-osan lássam (tényleges 2x160GB-nak) és a lehető leggyorsabb sebességet érjem el velük!
(ATA vinyókat win install után kiiktatnám, max +tárhelynek használnám)
-Alaplapomon 4db csatlakozó van (azonos színűek) S1 S2 S3 S4, mind1 melyikbe kötöm a 2vinyót vagy úgy kell mint a Dual Chanelt (S1-S3, S2-S4) ?
-BIOSZ: Raid Enabled gondolom és azon belül még a megfelelő S1 v. S2... engedélyezése
-Win. elött belép egy (eddig soha nem látott) menübe ahol ezeket a mirror,striping stb lehet pakolgatni 2ablakban...
ezekkel a kérdésekkel lapcsolatban várok válaszokat, mit hogyan kell beállítani?!
Tehát látni szeretném a 2vinyót pl C:/ (160GB) D:/ (160GB)
mellesleg én mindig partícionálom az 1ik-et 40-60%ban és a Win megy fel a kissebb partícióra (esetleges gyorsabb,könnyebb winReinstall végett)
Bocsi a sok szövegért és remélem kapok választ is nem csak szídást
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest