- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Magisk
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Próbáltam. Persze csak az ingyenes verzióval. Itt nem simán a dokumentumokról van szó. Egy könyvelő szoftver bizonyos mappáját kell menteni. A onedrive-ba a böngészőn keresztül be tudtam húzni azt a bizonyos mappát viszont nem értem mikor frissíti be az adott mappát. Be raktam a mappába a legfrissebb adatokat és még 1 órával később is a neten még a régi volt fent csak. A könyvelésnek az a lényege hogy minden adat meglegyen, nem csak néhány és az mindig a friss legyen. Ez meg elvileg 2 óránként frissít és manuálisan nem tudok ráfrissíteni. Az előző ssd nem tudni miért de behalt. 91.000-ért mentették róla az adatokat. A gépben csak ez ment tönkre. Kicseréltük az egész gépet.
Viszont azon gondolkoztam hogy ez a könyvelő programot, meg a doku mappát át lehet rakni másik meghajtóra is amit raidben könnyű tükrözni. És nem kellene az egész gépet újra rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Fejhallgatós találkozó
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest