Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Sejtettem, hogy jobb lehet a windowsos ilyen szempontból. A "hordozhatóság" is felmerült bennem, ha nem a lap romlik el csak simán kidől az egyik HDD vagy vmi miatt át kell tenni akkor is olvasható önmagában a win10-es ezek szerint. Ez jó lenne.
Az alaplapi radi1 rebuliddel Intelen van tapasztalatom, nagyon lassú. Ebben nem számítottam sok jóra, de ha jobb ebben is a win-es az sem hátrány.Amiben nem voltam biztos, hogy hibatűrésre milyen. Mennyire hajlamos szétesni, érzékenyebb-e esetleg a win-es... bár mivel igazából az alaplapi is teljesen sw-s így nem gondolnám, hogy van bármilyen előnye ilyen szempontból is. Esetleg ha csak a win fagy bele valamibe akkor a bios szintű raid talán még valamit intéz a háttérben, de ha hw szintű fagyás van akkor mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Futás, futópályák
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest