- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyibá
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Lazydog azt hiszem adj hálát Freddy-nek az Elm utcából, talált egy olyan lapot, amit kerestél, AMD, PCI-X, PCI-E.
Freddy: Na ez igen, bár én inkább az Intel oldalán állok, de ez egy egész jó alternatívának tűnik az AMD oldalon, a legtöbb szerverlapban, nincs semmi más ''értelmes''
dolog a dual, pci-x, x Gb memória mellett 
A lényeg, hogy ideje volt kiadni ilyen lapot, vagy mint az Inteles WS széria, szerintem meglesz a kereslet rájuk.
Jester01: szerintem egy kártyát nem tudsz 2 PCI-e x1 slotba rakni
Az egy darab PCI-X kártyával viszont elég szép sebességet el lehet érni.
Azért a PCI-X 133Mhz-e elég pöpec dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dolog a dual, pci-x, x Gb memória mellett