Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vegha

senior tag

Üdv mindenkinek!

Adott egy probléma: egy nagyvállalatnál az egyik kevés - de annál fontosabb - gépet kiszolgáló szerver Microsoft SQL Server 7.0-t futtat Windows 2000 Server Edition OS alatt. Több kliens gép Windows NT 4.0 Workstation OS-t valamint az SQL megfelelő típusát használja, ám ezek közül az egyiknek döglődik a vinyója - persze az is lehet, hogy az egész gép, de jó lenne, ha egyelőre egy winchester cserével megoldódna a gond.
    A dolog problematikája az, h. win NT 4.0 Workstation nem tud tükrözni! Akárhány féleképpen kerestem rá a műveletre, a neten mindenhol csak azt találtam, h. a workstation nem, de a server..... A szerverrel nincs is semmi gond, de a workstation-ön kéne végre hajtani a műveletet.
    Lehetséges alternatívaként felmerült, h. a raid kártyát és a beteg ill. az új vinyót egyszerűen teszem át egy olyan gépbe, amelyik már tudja a RAID-et (pl a szerver), de mivel e téren még nincs túl sok tapasztalatom valamint a winchester tartalmának nélkülözhetetlensége miatt úgy gondoltam, jobb volna előbb tapasztaltabb embereket meghallgatni.
    Hát, ne kíméljetek!

Új hozzászólás Aktív témák