Hirdetés
Aktív témák
-
flatcoke
csendes tag
Egy rövid kérdés: Akkor amikor a boltban vett ''Kit''-et beépítik, akkor nem moddolnak, hanem ''kit''telnek..? Szerintem túl szigorúan be akarod határolni a fogalmát a moddolásnak, és ezzel sok olyan ember is kizárnál a moddolásból, akik valamilyen okból nem fúrják a gépüket, de ezt már off, úgyhogy nem fogom ujraragozni. Minden tiszteletem a fúró faragó moddereké, hiszen nekik köszönhetjük az egészet, de az egész dolog túlnőtt már ezen, és kereskedelmi része is lett. Ezt vagy elismered vagy nem, de attól még a moddolás része.
A ''kit'' szerintem azokra a termékekre használható, amiket darabokban egy csomagban árulnak, és neked kell összeraknod otthon. Ebbe a kategóriába nem lehet minden ''modder'' terméket belesorolni.
Hali!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Peugeot, Citroën topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest