- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
RED FeZo
csendes tag
csak keress rá a témára, főleg arra hogy miképp hekkelték át a biost. Mindössze egy bit van átállitva (tuning lock). Hexa editorral ess neki és javitsd vissza, ekkor olyan lesz mint az eredeti. Ezt még RadEdittel megnyitod, ekkor a checksumot ujraszámolja és lőn.(fontos! ezzel már beszoptam 1-2x) Aztán beflash és tutira jó lesz...<egyebet nemtok elmondani>
ja mégvalami:
www.guru3d.com
www.radeon2.ru
ezeken asszem fent vannak a kivánt cuccok
FeZo___egy radeon guru -
Bogie
csendes tag
Bistos sok ilyen téma volt előre is sorry mindenkinek
A bajom:adott egy EXCALIBUR RADEON 9500 pro 128(3.3 infeon) amin biost frissítettem(sajnos a régit nem mentettem el,már le is hülyéztek a fórumban is sokszor) és akárhonnan akármilyen biost szedek le próbáltam atiflashel meg mással is,szinte minden bios fajta megvan,de nem akar menni jól egyikkel sem,sőt mindegyikkel rosszul megy,mindíg 9700 pronak ismeri fel és már a windows első 10 másodpercében elszáll(elkenődik).Próbáltam manuálisan is 9500 pronak telepítei,az sem jó.Valaki adhatna egy jó tippet vagy jó biost vagy egy jó helyet ahol ezt meg tudnák csinálni.
Előre is köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest