- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Mellesleg nálem előfordult az, hogy az Abit ST6 laphoz adott chipset driver nem volt megfelelő az alaplaphoz, ezért a netről kellett lehúzni a legújabb Intel inf fájlt.
-
-
Stanley
csendes tag
Igen, próbálgattam állítgatni a bios advanced menüt, de semmi sem segített...
Találtam egy siteot a neten (http://www.omegacorner.com/bios.htm), ez alapján...
Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy tényleg az ABIT-tal van a gond, nem szereti az ATI-t. Lehet, hogy kicserélem a kártyát egy FX5600-ra... Szerinted jó ötlet? -
erdoke
titán
válasz
GigabyteFan #14 üzenetére
Vannak olyan példányok, amikkel gond van, de ilyenek ugyanúgy akadnak más gyártóknál is, pl. Gigabyte.
Az IS7-et egyébként több hardveroldalon is a legjobb Intel platformnak választották, gondolom nem véletlenül, és nem is a kis Abit pénzelte le őket.
Itt inkább egy rossz beállításról lehet szó, csak meg kellene találni. -
GigabyteFan
aktív tag
ABIT körül keresd a gondot szerintem ... lehet hogy nem volt túl konstruktív a hozzászólásom, de az ABIT lapokkal mindig sok gond van ha stabil működésről van szó ...
-
erdoke
titán
Lehet, hogy a DirectX megoldja a gondot.
A chipset driver/driverek a laphoz kapott CD-n rajta kell, hogy legyenek. Esetleg BIOS-ban nem állítgattad a videokártya paramétereit? Fast write, stb. A chipset beállításoknál szokott lenni.
Miért akarod az AGP-t 4x módban használni, ha a kártya tudja a 8x-t? -
Stanley
csendes tag
Köszi a véleményeket!
8x AGP mellett csak játék alatt fagy...
Lehet, hogy igazatok van és a chipset driver a probléma.
Ez az... Az Intel website-ján nem találtam a 865PE chipsethez drivert
http://www.intel.com/design/software/drivers/platform/
Van valami ötletetek, hogy hozzá lehet-e jutni külön chipset driverhez?
A 3.6-os Catalystot telepítettem, de sajnos nem oldotta meg a problémát...
Bocs, biztos amatőr vagyok, de mi az az SP1 a?
A DirectX legújabb verzióját majd telepítem, de félek, ez nem oldja meg a 4X-es AGPs gondot... -
erdoke
titán
-
Stitch
őstag
Esetleg egy kis több AGP feszkó nem segitene?
-
Zsiba
senior tag
-
Stanley
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Végre beruháztam egy gépre és sajnos nem működik tökéletesen.
A konfiguráció a következő:
ABIT IS7 alaplap
Pentium4 2.4 @533
2 x 256 MB @400 DDRAM
Maxtor 120GB
Club3D Radeon 9600Pro
Windows XP Professional
A rendszer néhány percnyi játék után lefagy... Pedig a legfrisebb bios és a 3.2-es ATI Catalyst van telepítve. 4x-es AGP mellett es sem indul a Windows (lefagy töltés közben...).
Szerintetek mi lehet a hiba? Van valami ötletetek? Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest