Aktív témák
-
blise
tag
szia, akkor az a hibás aki az árlistát összeállitja?
nézd bejön egy vevő, megbizik bennünk, mert korrektek vagyunk (ezért vagyok itt), sé azt mondom neki amit nagykerlistában látok, ő örül hogy iylen áron van, és akkor nem azt kap amit kért?
nehogy még a végén ő legyen a hibás
szerinted igazam van? -
blise
tag
no mindegy egy telefont megér a nagyker felé, hogy azért ez ejnye bejnye, de gyis azt mondják majd, hogy vigyük vissza ők meg visszaadják a zsét, de kari az nem lesz olyan mai kéne
tuti ez lesz -
blise
tag
viszont az xpertvision karin ott aztán tényleg nics kivűl 400/400 feltüntetve
persze lehet ott is van valami kicsi felirat a doboz oldalán, de nekem azt honnnan kéne tudnomhogy mit is jelent? -
blise
tag
szia
erre utalo jel: 400/400, ill a doboz oldalán ott az az r96-c3g felirat de szerinted fönököm aki jár a holmiért tudja mi ez, amikor én sem tudom aki azért a mai holmikhoz elméletileg jobban ért? micsoda nagyarcú vagyok
de a lényeg az árlistájukban szó sincs erről a ez verzióról -
blise
tag
szval ha én egy radeon 9600prot nézek egy nagyker árlistából ahol aztán végképp nincxsa feltüntetve hogy ez milyen orajelű, ill. hogy ez 9600pro vagy 9600pro EZ
akkor mit tehetek?
én az árat nézem és azt hogy az 9600pro, és ezt kapom,iylenkor ki a hibás, az eladónak nem kéne felhivnmia a figyelmem hogy ez tádéképpen nem is az? -
blise
tag
ez bizony az EZ változatú kártya
R96-c3G -
blise
tag
szia mindenki itt a kari az sztalon, egy srávc még melozott azt dumcsiztamvele kicsit...
sorry
szval kit mi érdekel? -
blise
tag
ez tök jó, érdekes hogya gyártó egy másik (német) oldalán nincsenek iléyen karik, pedig ezek szerint mégis vannak
komolyan mondom ez vicc kezd lenni, ugy átbasszák az embereket hjogy öröm nézni
tanúlság én ezentúl csak használt karit veszek majd... -
blise
tag
az xpertvision kari linkje itt
http://www.xpertvision.com.tw/products_9600pro.htm
szerintem ez az a kari, legalábbis a doboza ez -
blise
tag
sziasztok!
ez kurva jó, most néztem a powercolor oldalát és nekik elméletileg nincs is 9600pro nevűkártyájuk csak 9600 9600se és 9600xt
baze én bontottam ki a lezáró matricát rajta, nem hiszem el!!! -
blise
tag
szia
hát ez az mindkettőnek rajt a pro a dobozán, ill a powercolornak ott a kutva nagy felirat hogy 400/400, de kérdem én egy mezei vásárló honnan tudná hogy a 400/400 az nem a pro hanem akármi, ha én mint eladó sem tudom, csak a nagyker leírása alapján?
egyébként a RAMIRIS a nagyker és az ő leírásuk alapján a pro még ennél is kevesebb orajelen fityeg.... -
blise
tag
nos ezzel az a bajom, hogy a kártya nem az enyém lesz hanem egy cca 35-40 éves fickóé, aki szerintem kurván nem ért hozzá, hogy ilyneket megcsináljon, még akkor sem hogyha csak next et kell nyomkodnia...
engem azért nem érdekel mert nem játszom,de a tanulságaz az,hogyha veszek akkor komolyan mondom kipróbáltatom ott elöttük.... -
blise
tag
szia
nos ez a z általános gyakorlat?
nézd azt nem lehet megreklamálni hogy ami a számlán van kari az ua, mint ami a kezemben van de az nem az aminek hirdetik mert nemaz az órajel amit az ATI referenciaként hirdet
ez szerintem innen fogyasztóvédelmi ügy ugyanis átvágás
szerinted?
az meg jó duma hogy igy jártunk, mert nem én vettem hanem a tulaj egy haverja csak én kinlódok vele, és eddig bizonygattam neki hogy azmár pedig pro
dehát ezek szeritn mégsem
az engem nem érdekel hogy a nagyker ennyi meg enniy pénzért ezt a kártyát hirdeti, de ha az a kártya nem az amiként hirdeti akkor az már megtévesztés és jogi eset
ezzel kapcsolatban tudsz valami lehangolot mondani?
asszem lassan irok nekik is mailt... -
blise
tag
szia
nos ez bontatlan doboz volt mikor felbontottam, (egy boltban melozom és egy ügyfél szólt hogy ez a gáz, amit leírtam, és utánna kezdtem el nézelődni)
az mitr jelent hogy mi van a számlán, a nagykertől amit kaptuk ott 9600 pro van és a termék gyári száma, ua mint a dobozban levő terméké
szoval itt valaki nagyon átbasz valakit
ilyenkor mi a teendő, mert én visszavitettem a nagykerbe és ők meg jól kiröhögnek, hogy ott a kezembe a cucc amit vettem és az az, pedig ugye a tanulság szerint nem az
adott a kérdés ezentúl mindent bontassunk fel a nagykerben és tetessük bele gépbe hogy akkor az mi is valójábanaz ilyen dolgokat hogy lehet
kivédeni? -
blise
tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy két radeon 9600 proként árult kártya (xpertvision 9600 pro; ill powercolor radeon 9600 pro) miért nem jeleniti meg hogy ő egy pro kártya?
a driverek a legujabbak, és csak annyit ir ki a drivernél hogy yuan 9600, ill. az orajelekről csak annyit hogy 400/400 mindkét kártyánál
olvastam másik forumokat, de: ott azt irták, hogy a pro referencia orajele az 400/600 lenne.
igen ám ,de ezek dobozán rajt a pro felirat, ill a gyártó honlapján is igy írja és az órajelek is igy vannak feltüntetve, a 400/600 az már az xt órajele lenne szerintem
ja és aidával nézve is csak 9600nak irja a kártyákat
szóval szerintetek ezek prok vagy sem? a nevükön kivűl persze...
válaszaitokat előre is köszi
ill akkor kérdés hogy hoghyna lehet olyan prot venni ami tényleg tudja a 400/600 órajeleket, mert nem minden dobozra van ráírva arra meg nics lehetőség hogy x kártyát lehozassak és kipróbáljam őket....
szaisztok
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest