- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Gondolom nem vigasztal, de én is beleszaladtam ma ebbe a problémába :(
Egy 5Ali61 lap és radeon 7000 az áldozat. Feltelepítettem a wint rendesen, catalyst3-at, mert csak ez volt kéznél. A monitor egy noname 14 colos moncsi, ami ugyan lehet hiba ok, de a képernyőt tulajdonságoknál átállítottam SVGA 1024x768@75Mhz-re, de így sem engedte kiválasztani csak max a 60-at. Mivel már nincs itt a gép így megoldást nem találtam rá.
Valamelyik nap feldobok rá egy linuxot, hogy megnézzem, hogy az alatt tudom-e növelni a felbontást, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem a kártya a hibás, hanem a driver vesz valami értéket rosszul.
Amit megfigyeltem még. Ennél a lapnál az AGP-re azt írja, hogy nics agp gyorsítás, vagyis kikapcsolva. Ha bekapcsolom és újraindítom akkor sem engedélyezi. A bios-ban sem találtam erre való utalást.
Egyenlőre ennyi, ha lesz még valami akkor megírom.
Ui: Azt is észrevettem, hogy az ABIT KT7-E lapom nem szerette a 7000-es kártyát, mert állandóan fagyizott vele. A 8500LE viszont kifogástalanul megy (ment) vele. Mindkét kártya Sapphire gyártmányú kártya 4ns ramokkal.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest