Aktív témák
-
Polesz
addikt
Gondolom nem vigasztal, de én is beleszaladtam ma ebbe a problémába :(
Egy 5Ali61 lap és radeon 7000 az áldozat. Feltelepítettem a wint rendesen, catalyst3-at, mert csak ez volt kéznél. A monitor egy noname 14 colos moncsi, ami ugyan lehet hiba ok, de a képernyőt tulajdonságoknál átállítottam SVGA 1024x768@75Mhz-re, de így sem engedte kiválasztani csak max a 60-at. Mivel már nincs itt a gép így megoldást nem találtam rá.
Valamelyik nap feldobok rá egy linuxot, hogy megnézzem, hogy az alatt tudom-e növelni a felbontást, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem a kártya a hibás, hanem a driver vesz valami értéket rosszul.
Amit megfigyeltem még. Ennél a lapnál az AGP-re azt írja, hogy nics agp gyorsítás, vagyis kikapcsolva. Ha bekapcsolom és újraindítom akkor sem engedélyezi. A bios-ban sem találtam erre való utalást.
Egyenlőre ennyi, ha lesz még valami akkor megírom.
Ui: Azt is észrevettem, hogy az ABIT KT7-E lapom nem szerette a 7000-es kártyát, mert állandóan fagyizott vele. A 8500LE viszont kifogástalanul megy (ment) vele. Mindkét kártya Sapphire gyártmányú kártya 4ns ramokkal.
Aktív témák
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest