- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Néhány embernek sikerült eltüntetni a sakktábla-effektet, Rage3d-ben ill. Rtool-ban a Z-bufferrel kapcsolatos beállításokkal lehet próbálkozni.
(Nálam semmi hatása nem volt...) -
clayman
aktív tag
Hellotok!
Anno, ugy 1 éve volt egy 9500 non-pro karim. Azt alapból haver ajánlotta és meg is vettem. Amint megkaptam engedélyeztem rajta 1 1szerű ati2mtag.sys cserével a +4 pipelinet. Gyönyörűen ment is minden.
Aztán egy nap valamilyen oknál fogva a kártya VGA kimenete(i) feladták, csak a TV out működött. Mivel igy nem lehetett normálisan ''Vga-kártyának'' használni, gariba kicseréltettem, ugy fél éve. De mivel ilyet nem tudtak adni,
adtak helyette egy Sapphire 9800 SE 128MB / 128bit es karit. Eleinte nem tudtam hogy ezt is lehet tuneolni, csak most döbbentem rá.
Azomban a kari patchelés után a pixelek nyolcad részét rosszul rajzolja. Már próbáltam Omega-full-drivert, patchet, más 'gyártmányú patchet' is, de mindig vhogy elcseszi. Lásd:
Szerintetek csak én csesztem el valamit, vagy tényleg nagy pechel kaptam egy selejtes darabot?
Előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest