- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
clayman
aktív tag
Hellotok!
Anno, ugy 1 éve volt egy 9500 non-pro karim. Azt alapból haver ajánlotta és meg is vettem. Amint megkaptam engedélyeztem rajta 1 1szerű ati2mtag.sys cserével a +4 pipelinet. Gyönyörűen ment is minden.
Aztán egy nap valamilyen oknál fogva a kártya VGA kimenete(i) feladták, csak a TV out működött. Mivel igy nem lehetett normálisan ''Vga-kártyának'' használni, gariba kicseréltettem, ugy fél éve. De mivel ilyet nem tudtak adni,
adtak helyette egy Sapphire 9800 SE 128MB / 128bit es karit. Eleinte nem tudtam hogy ezt is lehet tuneolni, csak most döbbentem rá.
Azomban a kari patchelés után a pixelek nyolcad részét rosszul rajzolja. Már próbáltam Omega-full-drivert, patchet, más 'gyártmányú patchet' is, de mindig vhogy elcseszi. Lásd:
Szerintetek csak én csesztem el valamit, vagy tényleg nagy pechel kaptam egy selejtes darabot?
Előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest