Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrenkyHun
csendes tag
Nem tudom ki olvassa még ezt a topicot, de szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt a közösséget. www.race07.hu
Nagyon jó, színvonalas bajnokságok, Funrace-k vannak. Akinek lenne kedve csatlakozni, az oldalon megtalál minden infót.

-
Kephamos
addikt
UP!
-
Kephamos
addikt
Halihó!
Összehozhatnánk egy baráti Race on/Race 07/stcc versenyt valamikor. Semmi komolyság és semmi komolytalankodás. Esetleg ha vagyunk elegen, akkor PH! ligát is indíthatnánk, csak a hecc kedvéért.
Mondjuk első verseny valencia?
Azt hiszem az egy könnyen megtanulható pálya. -
loosht
senior tag
Sziasztok! Nem tudom mi lehet a gond, de mikor online játszok 20%-kal lassab az autóm. Kitaposom a gázpedált, de mindenki simán elmegy mellettem. További érdekesség, hogy ha én vagyok a host, akkor meg jó. Valencia idők: 1:41 ha HOST vagyok, 2:02 ha kliens (default car setup mindkettő). Ez mitől lehet? Már mindent megpróbáltam, de semmire se jutottam.

-
vlevi
nagyúr
Valószínű, az ellenfeleid 90%-on vannak, mert most próbáltam, 1:25-ös időt mentem gyakorláson, és csak 14. időt értem el vele.
-
vlevi
nagyúr
Amúgy Michelisz Norbi nem ezzel kezdtem, hanem a GPL-el (Grand Prix Legends).
De ha már szóbakerült, akkor nézzetek el a gtr-masters.hu címre, éppen megy a nyári ingyenes online bajnokság. Ez az a szerver, ahol Norbi (és Wéber Gábor) kezdte a szimulátorozást. -
AMD Power
titán
Elkezdtem vele a 2007 WTCC (Novice) abba is hagytam... 1 kör alatt 4ms a 2-ik-ra... persze Poleból indultam 2ms vertem a 2-ra.

-
FrenkyHun
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én Onlány játszom.
Csináltunk egy kis baráti társaságot, Ts-en összejövünk, aztán go racing. Hamarosan úgy néz ki lesz szerverünk is. Akinek netán van kedve hozzánk csatlakozni, az írjon nekem privátot, vagy az alábbi linken (Facebook
) lájkolod az oldalt, és ott is szoktunk értekezni.Üdv Frenky
Íme a link: http://www.facebook.com/pages/Hungarian-Touring-Car-Online-Club/238750566152452
-
AMD Power
titán
Nagyon meleg ez a játék....
Ki melyik bajnokságot vitte már végig?
-
FrenkyHun
csendes tag
-
drevin_71
tag
korábban föltettem a Race07 -et meg a Gtr Evolution-t egy másik op.rendszerre
most egy új op.rendszer van és ezen a Race On mellé szerettem volna föltenni a GTR Evolution-t
de nem engedi mert azt írja hogy már regisztráltam a fiókomhoz csak lépjek be a Steam-be ott lesz a fájl....viszont csak Race 07 , Race On és az STCC -t látom...
vmi ötlet?
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
diegho
nagyúr
Én kipróbáltam a Demo-t, nekem bejött. Egy hangyányival talán jobbnak érzem mint a 07-et, de 7500-ért nem veszem meg, inkább veszek egy kormányt a 07-hez.
-
Gulyo
tag
Egyetértek
ez a pofátlanság teteje amit a simbin próbál lenyomni a torkunkon ... persze nem kell megvenni ... de mégis ... van képük kiadni a 28.-adik addont 2005-ös grafikával nem óccsóért
a játék annó ütött de ma már ... az egész halott ... az autók úsznak az aszfalton ... mindegy ... nincs több add on vásárlás, pedig meg van az összes eredetiben ... megvárjuk hogy mikor jönnök rá hogy ez így nem faja
Láttam egy videot a cégvezető sráccal ... hát nem egy szimpi figura ... viszont jó ellenszenves
-
bibe
csendes tag
Valaki felhomályosítana, hogy mi a különbség a race 07, az STCC, és a Race ON között?
Az újabb pályák meg autók kivételével?
Se a grafika, se a fizikai modell nem fejlődött... Legalábbis a demó alapján, szerintem.
És hogy 50 jurót adjak érte??? Na az már mindennek a teteje!!!!!!!!!
-
Kipróbáltam a demót, hát, ugyanaz mint a GTR Evo / Race07
Még csak le se töltöm, nem hogy megvenném... pár autót meg pályát a GTR Evo-hoz rakok, és ugyanott vagyok. -
boeing
őstag
Igen jó lett a Race On
,kökemény szimulator,de nekem a elözö munkájuk jobban tetszet GTR Evolution. 
-
gakoska
tag
No, úgy tűnik egy Evo törlés és tiszta telepítés után már működik. Jó kis játék, jó autók, stb, de nem túl nagy újdonság.
-
gakoska
tag
Nálam Win7 64bit alatt a videók után a menü betöltése előtt összeomlik a játék, az "újratöltött" verzió. Beletelepítettem a meglévő GTR Evo mappájába, mert rögtön oda kérte. Másnak működik?
-
-
Eagl3
veterán
Ez azért erősen kormányos játék nem?
-
raczger
őstag
Gépigény itt van, nem tudom hivatalos-e, de szerintem az:
Minimum
* Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro
* Processor 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
* Memory 512 MB RAM
* Hard Drive 2.5 GB free space
* 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
* Sound Card DirectX 9 compatible
* Input Keyboard and Mouse
* DirectX Version 9Recommended
* Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro
* Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
* Memory 1 GB RAM
* Hard Drive 2.5 GB free space
* 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 256 MB memory
* Sound Card DirectX 9 compatible
* Input DirectX 9 compatible force feedback steering wheel
* DirectX Version 9Mellesleg USA-ban már megjelent, itthon pedig csak november 12.-én jön ha minden igaz: [link] .
-
Hamarosan megjelenik a SimBin új szimulátora, a Race On. Ahogy az előd, a GTR Evolution, úgy ez is több fajta verseny sorozatot fog tartalmazni. Amik:
WTCC'08:
-BMW 320si e90
-Chevrolet Lacetti
-Honda Accord Euro R
-Lada 110 2.0
-Seat Leon TDI
-Seat Leon TFSI
-Volvo C30STCC'08:
-Alfa-Romeo 156
-Audi A4
-BMW 320si e90
-BMW 320i e46
-BMS Incognito
-Chevrolet Lacetti
-Honda Accord Euro R
-Peugeot 308
-Seat Leon TFSI
-Volvo C30
-Volvo S60International Formula Master:
-IFM 1.0US Track Racers:
-'09 Cadillac CTS-V
-'08 Dodge Challenger SRT8
-'09 Chevrolet Camaro
-'08 Dodge Charger
SRT8 "Super-Bee"US Street Cars:
ezek ugyanazok, mint az előzőbenCamaro Cup:
-'99 Chevrolet Camaro SSPályák:
WTCC:
-Curitiba
-Puebla
-Valencia
-Pau
-Brno
-Estoril
-Brands Hatch
-Oschersleben
-Imola
-Monza
-Okayama
-MacauSTCC:
-Knutstorp
-Sturup
-Gothenburg
-Falkenberg
-Karlskoga
-Valer
-MantorpUS:
-Laguna Seca
-Road AmericaSok autó és pálya nincs benne, ami a GTR Evo-ban benne van, de biztos vagyok benne hogy idővel majd modokkal ki lehet egészíteni. Itt rengetek mod van SimBin játékokhoz.
A gépigényről nincs információm, de ismerve az eddigi játékokat, szerintem ennek se lesz nagy gépigénye.
További infót és képeket itt találtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez a pofátlanság teteje amit a simbin próbál lenyomni a torkunkon ... persze nem kell megvenni ... de mégis ... van képük kiadni a 28.-adik addont 2005-ös grafikával nem óccsóért
,kökemény szimulator,de nekem a elözö munkájuk jobban tetszet GTR Evolution.