- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Az ASROCK alaplapokról (hogy miért ASROCK?):
ASUS P4S333M alaplappal kezdtem (amúgy az egész gép ASUS volt, kompletten vettem).
Először váltásnak PCI-Expresses videókártya jött szóba, mert ami előtte volt (NVidia GeForce V9570 256 MB) már egyre több játékhoz lassúnak bizonyult.
3 évig használtam, gond nem volt veleA régi gépemből egyedül az optikai meghajtót lehetett volna átteni az új gépbe, az úgy + sok (nekem).
Így jött szóba a hybrid alaplap, ami átmenetet képez a régi és az új rendszer között.
Alaplap+proci cserével megúsztam.
Így lett az új alaplapom: ASROCK 4CoreDual Sata2.- DDR + DDR2;
- AGP-s + PCI-Expresses videókártya;
- IDE + Sata2 winchester fogadása.Szép lassan megvettem a (nekem) korszerűbb alkatrészeket:
- PCI-Expresses videókártya,
- Sata2 winchester,
- DDR2-es memória.
Egyetlen hátránya volt, csak 2 GB-ig bővíthető a memóriája.A legfrissebb alaplap, amit már említettem 16 GB-ig bővíthető DDR3 1600 MHz-s memóriával.
Az ASROCK alaplapok miért nem ASUS név alatt futnak, ha az ASUS gyártja?
Egyszerű: ha vehetek 2 rendszert támogató ASUS alaplapot, akkor nem veszem meg az egy rendszert támogató alaplapot, vagyis saját magának lenne konkurenciája.Ennyi a történet. Amúgy az új alaplapom az ár/teljesítmány miatt ASROCK és nem ASUS. Az jóval drágább lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest