- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Szerintem csinálj fénymásolatot, és azt add be, de mutasd meg nekik az eredetit is.
És nehogy kiadd a kezedből a garjegyet úgy, hogy nem kapsz róla semmi dokumentumot, amin átveszik tőled. Mint ahogy a szervizben is ha átadsz valamit, arról átvételi jegyet vagy elismervényt kell adniuk, hogy te ott leadtál valamit. Szerintem. Főleg, hogy t*knyolnak ezzel a gari dologgal. -
-
-
-
-
Igen, csak nehogy te járj rosszabbul. Alvinnak igaza van, ha biztosra akarsz menni, akkor 9700 non-pro.
Persze választhatod a 9800SE-t is, de akkor meg kell nézni, hogy milyen felépítésű a kártya: ha 9500PRO-szerű, akkor tuti 128 bit!
Lásd itt a 128bit 9800SE-t: [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-5.html[/L] -
-
-
A kisker azt tudja vállalni, amit a nagyker biztosít számára. (Azt nem tudom, hogy akarja-e egyáltalán vállalni?) Különben nem hiszem, hogy vesztesége származna belőle, ha csak cseréről lenne szó. Ha szerencséd van, egy sima 9800 kártyát megkaphatsz érte, bár nem tudom, mi volt az utolsó listaára a kártyádnak, és mot mennyiben van egy 9800 non-pro, ha egyáltalán kapható még...
[Szerkesztve] -
-
-
-
Aram
tag
Sziasztok!
Az, hogy mennyire kedvesek egy dolog. Elvileg, ha bedöglött és nem tudják ugyan olyanra cserélni, felajánlhatnak egy hasonló tudású cseredarabot, amit nem kell elfogadnod. Mondjuk egy R9800-ast (Pro-t) már illene.
Ha nem tudtok megegyezni, vételár vissza. Ennyi. Nem kötelezhet a termék levásárlására. Ez olyan lenne, hogy Ő mondja meg, hol költheted el a pénzed.
Légy kemény, de udvarias. Mond meg, hogy egy 9800-ast elfogadsz cserébe.
Üdv!
Aram
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest