- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Aktív témák
-
Szerintem csinálj fénymásolatot, és azt add be, de mutasd meg nekik az eredetit is.
És nehogy kiadd a kezedből a garjegyet úgy, hogy nem kapsz róla semmi dokumentumot, amin átveszik tőled. Mint ahogy a szervizben is ha átadsz valamit, arról átvételi jegyet vagy elismervényt kell adniuk, hogy te ott leadtál valamit. Szerintem. Főleg, hogy t*knyolnak ezzel a gari dologgal. -
-
válasz
-=V3rthil=- #33 üzenetére
Olvasd vissza a #16-ost...
-
-
-
-
Igen, csak nehogy te járj rosszabbul. Alvinnak igaza van, ha biztosra akarsz menni, akkor 9700 non-pro.
Persze választhatod a 9800SE-t is, de akkor meg kell nézni, hogy milyen felépítésű a kártya: ha 9500PRO-szerű, akkor tuti 128 bit!
Lásd itt a 128bit 9800SE-t: [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-5.html[/L] -
-
-
A kisker azt tudja vállalni, amit a nagyker biztosít számára. (Azt nem tudom, hogy akarja-e egyáltalán vállalni?) Különben nem hiszem, hogy vesztesége származna belőle, ha csak cseréről lenne szó. Ha szerencséd van, egy sima 9800 kártyát megkaphatsz érte, bár nem tudom, mi volt az utolsó listaára a kártyádnak, és mot mennyiben van egy 9800 non-pro, ha egyáltalán kapható még...
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest