- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
Aktív témák
-
Szerintem csinálj fénymásolatot, és azt add be, de mutasd meg nekik az eredetit is.
És nehogy kiadd a kezedből a garjegyet úgy, hogy nem kapsz róla semmi dokumentumot, amin átveszik tőled. Mint ahogy a szervizben is ha átadsz valamit, arról átvételi jegyet vagy elismervényt kell adniuk, hogy te ott leadtál valamit. Szerintem. Főleg, hogy t*knyolnak ezzel a gari dologgal. -
-
válasz
-=V3rthil=- #33 üzenetére
Olvasd vissza a #16-ost...
-
-
-
-
Igen, csak nehogy te járj rosszabbul. Alvinnak igaza van, ha biztosra akarsz menni, akkor 9700 non-pro.
Persze választhatod a 9800SE-t is, de akkor meg kell nézni, hogy milyen felépítésű a kártya: ha 9500PRO-szerű, akkor tuti 128 bit!
Lásd itt a 128bit 9800SE-t: [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-5.html[/L] -
-
-
A kisker azt tudja vállalni, amit a nagyker biztosít számára. (Azt nem tudom, hogy akarja-e egyáltalán vállalni?) Különben nem hiszem, hogy vesztesége származna belőle, ha csak cseréről lenne szó. Ha szerencséd van, egy sima 9800 kártyát megkaphatsz érte, bár nem tudom, mi volt az utolsó listaára a kártyádnak, és mot mennyiben van egy 9800 non-pro, ha egyáltalán kapható még...
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest