- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Szerintem csinálj fénymásolatot, és azt add be, de mutasd meg nekik az eredetit is.
És nehogy kiadd a kezedből a garjegyet úgy, hogy nem kapsz róla semmi dokumentumot, amin átveszik tőled. Mint ahogy a szervizben is ha átadsz valamit, arról átvételi jegyet vagy elismervényt kell adniuk, hogy te ott leadtál valamit. Szerintem. Főleg, hogy t*knyolnak ezzel a gari dologgal. -
-
válasz
-=V3rthil=- #33 üzenetére
Olvasd vissza a #16-ost...
-
-
-
-
Igen, csak nehogy te járj rosszabbul. Alvinnak igaza van, ha biztosra akarsz menni, akkor 9700 non-pro.
Persze választhatod a 9800SE-t is, de akkor meg kell nézni, hogy milyen felépítésű a kártya: ha 9500PRO-szerű, akkor tuti 128 bit!
Lásd itt a 128bit 9800SE-t: [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-5.html[/L] -
-
-
A kisker azt tudja vállalni, amit a nagyker biztosít számára. (Azt nem tudom, hogy akarja-e egyáltalán vállalni?) Különben nem hiszem, hogy vesztesége származna belőle, ha csak cseréről lenne szó. Ha szerencséd van, egy sima 9800 kártyát megkaphatsz érte, bár nem tudom, mi volt az utolsó listaára a kártyádnak, és mot mennyiben van egy 9800 non-pro, ha egyáltalán kapható még...
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest