- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Challanger
tag
Hello!
Igazából nem is tudom, hogy milyen probléma....
Nézegettem a fórumokat, hogy hova írhatnám a problémámat, de nem volt konkrét, így hát ide írom, mivel a Quick Time-mal kezdődtek a gondok (azt hiszem).Augusztus elején gondoltam egyet és lecseréltem a videokártyám (GeForce 6600 GT) driverét, az akkori legfrissebbre. Ideje is volt, ugyanis mindvégig a gyárit használtam, ami már elég elavult volt.
Megtörtént a frissítés........és hát azt tapasztaltam, hogy amikor a Quick Time betölt pl. egy trailert, majd elindítom fogja megát és "besz@rik", hibaüzenetet ír ki (már a legelső másodbercben), amit ha leokézok be is záródik az egész böngésző. Másik eshetőség, hogy elindítom a trailert...most nem ír ki semmit, megy a hang, képet viszont nem látok.Ezzel kezdődött....Azóta már volt fent másik QT verzió, visszaraktam a régi drivert, XP csere, legújabb driver, stb. És egyik kombináció sem oldotta meg a problémát.
Ma szembesültem egy újabb gonddal, ami összefüggésben lehet az előzővel:
Elhatároztam, hogy egy szakszerű leírást követően beszerzem a megfelelő szoftvereket az akadálymentes 720p HD filmek lejátszája végett (ffdshow + media player classic).
Telepítés kész, indítom a filmet MPC-ban...játssza szépen ahogy kell, majd 1 percen belül a következő történik: elsötétül a monitor, a kis led narancs színüen világít, mint mikor kikapcsolom a gépet, de a monitort nem. Igen ám de a PC ugyanúgy "zúg" tovább, mintha menne. És itt nem tudok mit csinálni vele, még a RESET gomb sem működik. Csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Nem tudom ez milyen állapot, de ezzel már találkoztam korábban is (azt hiszem, hogy a Quick Time-os probléma alkalmával is előfordulhatott. Nem csak a szimpla hibaüzenet).Elég hosszú lett a hozzászólás, de egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma és már nagyon idegesít. Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy-két tippet.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest