Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Challanger

tag

Hello!

Igazából nem is tudom, hogy milyen probléma....
    Nézegettem a fórumokat, hogy hova írhatnám a problémámat, de nem volt konkrét, így hát ide írom, mivel a Quick Time-mal kezdődtek a gondok (azt hiszem).

Augusztus elején gondoltam egyet és lecseréltem a videokártyám (GeForce 6600 GT) driverét, az akkori legfrissebbre. Ideje is volt, ugyanis mindvégig a gyárit használtam, ami már elég elavult volt.
    Megtörtént a frissítés........és hát azt tapasztaltam, hogy amikor a Quick Time betölt pl. egy trailert, majd elindítom fogja megát és "besz@rik", hibaüzenetet ír ki (már a legelső másodbercben), amit ha leokézok be is záródik az egész böngésző. Másik eshetőség, hogy elindítom a trailert...most nem ír ki semmit, megy a hang, képet viszont nem látok.

Ezzel kezdődött....Azóta már volt fent másik QT verzió, visszaraktam a régi drivert, XP csere, legújabb driver, stb. És egyik kombináció sem oldotta meg a problémát.

Ma szembesültem egy újabb gonddal, ami összefüggésben lehet az előzővel:
    Elhatároztam, hogy egy szakszerű leírást követően beszerzem a megfelelő szoftvereket az akadálymentes 720p HD filmek lejátszája végett (ffdshow + media player classic).
    Telepítés kész, indítom a filmet MPC-ban...játssza szépen ahogy kell, majd 1 percen belül a következő történik: elsötétül a monitor, a kis led narancs színüen világít, mint mikor kikapcsolom a gépet, de a monitort nem. Igen ám de a PC ugyanúgy "zúg" tovább, mintha menne. És itt nem tudok mit csinálni vele, még a RESET gomb sem működik. Csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
    Nem tudom ez milyen állapot, de ezzel már találkoztam korábban is (azt hiszem, hogy a Quick Time-os probléma alkalmával is előfordulhatott. Nem csak a szimpla hibaüzenet).

Elég hosszú lett a hozzászólás, de egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma és már nagyon idegesít. Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy-két tippet.

Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák