- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Challanger
tag
Hello!
Igazából nem is tudom, hogy milyen probléma....
Nézegettem a fórumokat, hogy hova írhatnám a problémámat, de nem volt konkrét, így hát ide írom, mivel a Quick Time-mal kezdődtek a gondok (azt hiszem).Augusztus elején gondoltam egyet és lecseréltem a videokártyám (GeForce 6600 GT) driverét, az akkori legfrissebbre. Ideje is volt, ugyanis mindvégig a gyárit használtam, ami már elég elavult volt.
Megtörtént a frissítés........és hát azt tapasztaltam, hogy amikor a Quick Time betölt pl. egy trailert, majd elindítom fogja megát és "besz@rik", hibaüzenetet ír ki (már a legelső másodbercben), amit ha leokézok be is záródik az egész böngésző. Másik eshetőség, hogy elindítom a trailert...most nem ír ki semmit, megy a hang, képet viszont nem látok.Ezzel kezdődött....Azóta már volt fent másik QT verzió, visszaraktam a régi drivert, XP csere, legújabb driver, stb. És egyik kombináció sem oldotta meg a problémát.
Ma szembesültem egy újabb gonddal, ami összefüggésben lehet az előzővel:
Elhatároztam, hogy egy szakszerű leírást követően beszerzem a megfelelő szoftvereket az akadálymentes 720p HD filmek lejátszája végett (ffdshow + media player classic).
Telepítés kész, indítom a filmet MPC-ban...játssza szépen ahogy kell, majd 1 percen belül a következő történik: elsötétül a monitor, a kis led narancs színüen világít, mint mikor kikapcsolom a gépet, de a monitort nem. Igen ám de a PC ugyanúgy "zúg" tovább, mintha menne. És itt nem tudok mit csinálni vele, még a RESET gomb sem működik. Csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Nem tudom ez milyen állapot, de ezzel már találkoztam korábban is (azt hiszem, hogy a Quick Time-os probléma alkalmával is előfordulhatott. Nem csak a szimpla hibaüzenet).Elég hosszú lett a hozzászólás, de egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma és már nagyon idegesít. Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy-két tippet.
Előre is köszi
-
KnightMan
csendes tag
Üdv
Nékem volna egy kérdésem.
A Quick time 7-ben próbáltam HD minőségű filmet nézni, de oly annyira szaggat hogy halott az ügy. Ez mennyire eszi meg a gépet? Igaz hogy 64 bit-es winfosom van, integrált vga-m és 512 memóm de ugyanezt csinálta egy másik, jobban felszerelt gépen is.
Ha valakinek van okos ötlete hát had szóljon.
[Szerkesztve] -
Smoothy
tag
Na ez úgy van hogy a vezérlőpultba van nekem egy Quictime settings, de a maga a lejátszó az nincs benne csak különböző beállítási cuccok, pl: Media keys, sound in,out, Streaming Proxy, stb! Na ezt a Quictime settings-et akartam leszedni, mivel azt gondoltam, hogy, azért nem telepíti föl a 6.2-es Quictimot mert régebbi verzió, és tényleg így lett, mert közbe letöltöttem a 6.4-est és az jóóóóóóóóó!
De köszönöm hogy írtatok!!!!! -
-
Sanya
nagyúr
tölts le egy igazi quictime-ot innen:
Bővebben: link -
Smoothy
tag
Hali!
Olyan gondom lenne hogy, van pár quicktime-os filmem, de nem tudom megnézni, mert nem enged telepíteni, állítólag”a never version of quick time'' bla bla van a gépen, de csak a vezérlőpultba van valami quicktime settings, de abba meg nincs lejátszó.
Szar a helyzet mivel azt meg nem lehet leszedni, na most ilyenkor mi van, ha van valami ötletetek, írjátok meg!
Előre is kösz! -
AND1
őstag
4.6-al is ezt csinálja?
-
ByB
addikt
Semmi ötlet?
-
ByB
addikt
Helo!
Adott egy Quick time 6.5 legálisan ingyen töltött cucc. Van mellette egy Asus 9800XT 4.7 Ati driverrel. Akár beépített, akár letöltött filmeket nézve, szemcsés a kép, mintha túlmelelgedett volna a kártya és szitálna.
Semmilyen más képi és játék alkalmazás képével nincs gond! MI LENNE A MEGOLDÁS???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brave
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doctor Who (2005)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest