- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
+1
Azt megértem, hogy az ember leírja a véleményét (rossz tapasztalatokat is persze) a játékkal kapcsolatban, de az már kicsit sok mikor valaki a fórumban kérdez valamit, amire kb. az a válasz, hogy hagyd a francba, ez egy sz@r, játsz inkább mással (főleg úgy, hogy az illető lehet hónapok óta el sem indította a játékot). Szerintem is van bőven hibája még a játéknak, de közel sem olyan rossz, mint amilyennek a fórumot olvasva tűnik. -
atainprison
senior tag
Azokat én se csípem, akik kilépnek a meccsből, de szerintem itt nem csak arról volt szó. Na mind1.
A pályaismeretet kezdetben lehet egyedül is csinálni. Nekem se ártana 1-1 órát (kör)"beugrálnom" a mapokat, mert olyan helyeken elakadok... idegesít.
Hogy lehet egyedül gyakorolni a pályát? Én is akartam, mert egy pályán kivűl az összesen full vakon vagyok, de a custom game-ben nem tudtam beállítani, hogy egyedül legyek a pályán. És ahogy fórumokon néztem ezzel nem vagyok egyedül. De lehet van valami megoldás, szóval ha tudod, akkor leírhatnád
.
-
atainprison
senior tag
válasz
Synthwave #1374 üzenetére
Kissé elszontyolító, hogy elképesztő mennyiségben vannak a répák és a brokkolik. 10 perc alatt ilyen 3-4-5-6 fragokat produkálnak és lehalnak minimum húszszor, de inkább többször. A jobb mellső végtagom helyett néha én is a seggemmel szoktam rángatni az egeret, de azé ennyire nemá.
Én kérek elnézést a "répák és brokkolik" nevében, hogy nem töltöttek el kvékkel 10+ évet (vagy akár bármilyen FPS játékkal) és ezért még nem megy nekik annyira (én is közéjük tartozom).
Nem kicsit fontos ennél a játéknál is a pályaismeret és ahhoz, hogy valakinek ez meglegyen, bele kell ölni a játékba jó néhány órát. Nem hinném, hogy ez bárkitől is elvárható mikor a játék hivatalosan még meg sem jelent. Kicsit szánalmas azért lenézni az embert, mert neki még nem megy annyira a gém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Macbook White 13" unibody
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest