- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atainprison #2111 üzenetére
~20 év Kvék után szerintem te is hánynál tőle, főleg, ha nem pub-only player vagy.
-
olbaidhun
őstag
válasz
atainprison #2111 üzenetére
Ha van hozzá kedved, nyomjad nyugodtan.
Egyelőre maradok a q3 és doom 2016-nál, amíg nem jön jobb id cím. Tényleg az új wolf hogy sikerült, abban van multi?Csak úgy off-ban megjegyzem, hogy ma először megyünk 4D moziba meglesni a ready player one-t, tekintve, hogy a mester ért a dolgához, talán egy élménnyel több lesz. Valami hasonló volumenű ugrást várok az oculous csapatától és JC munkásságától is.
-
olbaidhun
őstag
válasz
atainprison #2109 üzenetére
Lehet, hogy érthetetlen, de a régi quaker társadalom megérezte a minőség hullámzását.
Ez sok mindent magába foglal, vissza lehet olvasni. Ettől még én is bizakodóan várom a final verziót és a következő, pl doom2016 engine alapokra épített PURE quake folytatást.
Egy ilyen cím nem épülhet lehúzó üzleti modellre. Valamint alap, hogy az engine sem tartalmaz világrengető hálózati és egyéb bugokat. Ez már nem a korai beta szakasz..
Szerintem. -
Vigilante
őstag
válasz
atainprison #2107 üzenetére
Még jó, hogy a QC topicja.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
atainprison #2039 üzenetére
Sőt nekem kimondottan tetszik.
-
.LnB
titán
válasz
atainprison #1379 üzenetére
Ha nem adod fel a gyakorlást, nem leavelsz a meccsekből akkor semmi baj nincs azzl ha kezdő vagy. Freiya is így értette gondolom.
Tegnap előtt érdekes dolog történt. Duel-ben, miután elsőre megöltem az ellent, beírta chatbe, hogy "You cheating?". Gondoltam, na fasza megint egy idióta noob. Írtam neki, hogy dehogy. Erre a srác írja, hogy ok. Majd 4x nyomtunk BO3-at. küzdött. Akart. Látszott rajta, hogy akar gyakorolni. Valahogy így kell ezt. Nem lépett ki rögtön az első rekt után. És meg is ölt később, hozott is kört. De el azért még nem vett. Írta, hogy felvenne ismerősnek ha nem gond. Írtam neki, hogy nyugodtan.
A Quake-hez (is?) kurva nagy türelem és kitartás kell. Mert alapjáraton nagy hátránnyal indul egy kezdő a régebbi játékosokkal szemben. És sokan csak "lődörögni" járnak be TDM-re.
szerk.: A pályaismeretet kezdetben lehet egyedül is csinálni. Nekem se ártana 1-1 órát (kör)"beugrálnom" a mapokat, mert olyan helyeken elakadok... idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest