Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz atainprison #1379 üzenetére

    Ha nem adod fel a gyakorlást, nem leavelsz a meccsekből akkor semmi baj nincs azzl ha kezdő vagy. Freiya is így értette gondolom.

    Tegnap előtt érdekes dolog történt. Duel-ben, miután elsőre megöltem az ellent, beírta chatbe, hogy "You cheating?". Gondoltam, na fasza megint egy idióta noob. Írtam neki, hogy dehogy. Erre a srác írja, hogy ok. Majd 4x nyomtunk BO3-at. küzdött. Akart. Látszott rajta, hogy akar gyakorolni. Valahogy így kell ezt. Nem lépett ki rögtön az első rekt után. És meg is ölt később, hozott is kört. De el azért még nem vett. Írta, hogy felvenne ismerősnek ha nem gond. Írtam neki, hogy nyugodtan.

    A Quake-hez (is?) kurva nagy türelem és kitartás kell. Mert alapjáraton nagy hátránnyal indul egy kezdő a régebbi játékosokkal szemben. És sokan csak "lődörögni" járnak be TDM-re.

    szerk.: A pályaismeretet kezdetben lehet egyedül is csinálni. Nekem se ártana 1-1 órát (kör)"beugrálnom" a mapokat, mert olyan helyeken elakadok... idegesít.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák