Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
bt-ként modem mükszik, probálkoztam ezzel a dologgal én is odafelé megy, tehát a pda netjét a gép tudja használni. Egyébként ha közel vagy, veszed az usb-s töltö kábelt és ha active sinc fentvan (miért ne lenne) akkor ha a gépen van net automatikusan a pdan is van net ;)
Ezt inkább ajánlom mint a bt-vel vacakolni. (Nekem legalábbis nem sikerült) -
Iginotus
addikt
Hol választok ki sms-jelzést ebben a vacakban?

-
Iginotus
addikt
Lenne megint pár kérdésem.:
Sms csenegöhangot lehet e cserélni?
Ébresztöhangokat böviteni?
Regeditre milyen progit használtok?
Sms eket számitgépre menteni?
Milyen mp3 lejátszót használtok lehetöleg Ingyenest
Ennyi
-
Iginotus
addikt
Hassználja valaki ezt pc vel összekötve mondjuk gprs modemként? Mert nem találok hozzá való modem drivert valakinek esetleg? (Alapmodemmel valami miatt nem megy a tárcsázás)
Vopd gprs-t akarok vele használni és a connect now ban sincs bene driver ergó ö sem ismeri fel modemként.
Tippek? -
Iginotus
addikt
Én ilyet egyet sem találtam

Viszont akinek van ilyen kütyüje és használ gps-t az találkozott hasonló problémával? iGO ráteszem bt kapcsolat gps megy szépen 10 perc után kibaüzenet. Ha becsukom ''X''-el megy tovább minden ha nem szépen befagy a kép addig
Ezt irja pontosan
''Notifikacion error:
Cannot execute connmgr.exe''
És ezt minden 2. percben, minden romot probáltam a gyári vodafonost is radio romot is cseréltem, mi lehet a gigszer? -
Iginotus
addikt
Azért mert ott foglalják a helyet

Ja meg így is fagy igaz csak 30 perc után ugyhogy most vissza gyári letesztelem azzal gyanakszom hogy esetleg hardver hiba mert ennyi féle bajom nem lehet, lehetséges, hogy nem én vagyok a hülye; hanem a tükör görbe de akkor viszem vissza gariba
Juj de csunya és érthetetlen mondat.
Közben meg szenvedek rá egy fóliát, bár lehet hogy értelmetlen ha megy visza gariba.. -
Iginotus
addikt
Lehetséges-e ugy buherálgatni, hogy egy csomo felesleget kiszedjek belöle? Pl nem fogom használni az internet explorert, mimozok, meg a media playert sem mert van sokkal jobb.
Szóval azokat leszedni? -
Iginotus
addikt
Hehe 2napos a gép..

-
Iginotus
addikt
Nekem is csak ezzel a vacak exe-vel volt, nem mondom hogy mindenkinek elő fog jönni ez a hiba, de én sokat szivtam vele gondoltam a kövinek megkönyitem a választásokat

Most tömtem tele progival a gépet, nagyon testreszabható egy kicsike az tutti.
Jut is eszembe olyan progi kéne amivel a teló részét ki lehet kapcsolni
Értem ez alatt, mivel a gépet nem lehet kikapcsolni így a sim kártyát, vagy valahogy lényeg, hogy ne tudjanak felhívni éjszaka.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Istenem mit szivok ezzel a vacakkal

Leírom nektek hátha valakinek segítek vele.
Szóval megvetem.
Vodafonos brit, gondoltam akkor gyorsba fel is teszek rá egy Bigstorage romot, fel is tettem 1.13 gondoltam nem tökölök. Aztán jött a meglepi mikor az iGO-t feltettem és 20 mp mulva sikít a connmgr.exe hogy ''notification error''. De nem egyszer hanem minden 15 mp-ben. Kideritettem gyorsba hogy mi a fene ez, [link]
innen tudom, hogy ez a vacak exe vezéri a vezeték nélküli kapcsolodást. Na mondom akkor már ha ittvagyunk akkor felteszünk rá egy uj rádio romot is. 1.13 ebböl is a legujjabb hátha. Felrak.
Az error megmaradt.
Innen volt a nehézkes viszatenni origit és megnézni azzal megy tökéletesen...
Szépen egyesével végigprobálgatam viszafelé az összes bigstorages ROM-ot és végül az 1.11 es vált be.
Szóval 1.11 es BSrom és 1.13 radioval megy.
Remélem valakinek tudtam segíteni.
Ha meg valakinek kell segítség vagy ROM filok akkor kérdezhetnek nyugodtan most kiokosodtam (remélem).
[link]
Egyébként meg szinte mindent innen szedtem hozzá. -
Iginotus
addikt
Ma veszem meg az s100 at

Este már mesélek is róla.. -
Iginotus
addikt
[link]
Nem drága 14800
-
Iginotus
addikt
Érdekelne hogy hol mennyiért lehet ezt megvenni

Apron hirdetnek a marhák 109000 Ft mda compaq II öt mikor westelnél a listaára 97000
Meg s100 magánemberek 55000-65000 között, mobilboltok is kb ennyiért hirdetnek.
Auchon metro tecso media markt elektroword stb ezeke nem forgalmazza? Valaki esetleg nem látta ott mennyi? (pécsen körbenézek, de van bolt pesten is..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Napelem
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mini PC
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://217.205.137.242/images/Belkin/OR1230000053749.jpg)