Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Szal az a furi, és egyben csodálatos, hogy kivülröl egy symbis teló méret, belül pedig egy PII.-es pc.
Hát konvertálni azé mégis csak kell a hely miatt. Most alakitgattam egy 92 megás clippet a Pocket DVD Studio-val.
Az eredmény : Tökéletesen futó, akadás mentes, ''láthatatlan'' pixeles teljes kijelzös 15megás clip. És lehetne még javitani a dolgon, csak akkor ugye arányosan nö a méret. Találtam egy helyet ahol kb. 7000-ért árulnak Kingston 1G. kártyát.
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=129
Számomra felesleges progikat ( exel, pdf, táblázatkezelö, anyutyúkja hogy mit) kiktattam a Start menüböl. Most azon filozok, hogy lehetne az asztalra kitenni a jegyzetek progit. Tisztára bezsongtam mikor láttam hogy rajzolni is lehet, irás felismerés. Piszok gyorsan reagál. Mondjuk a munkám miatt ez nagyon jól jön. Ilyenkor sajnálom hogy nem elöbb jutottam ehez a ketyeréhez.
Rumos14 : neked a gép memoján van az Igo térkép vagy külön a kártyán? Igo kártyán?
Nem tom hogy ezt külön belehet e álitani, hogy amár megnyitott és szabályosan bezárt progik, ne kerüljenek a futó programokba, hanem végleg bezárodjanak. Néha összegyül 5-6 alkalmazás gondolom ezek a ''tálcán'' vannak ilyenkor a háttérben. Videot nem is enged törölni mikor bezárom a Playert. csak akkor ha a memoriába bemegyek és ott is leálitom a vidilejátszót.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest