Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Szal az a furi, és egyben csodálatos, hogy kivülröl egy symbis teló méret, belül pedig egy PII.-es pc.
Hát konvertálni azé mégis csak kell a hely miatt. Most alakitgattam egy 92 megás clippet a Pocket DVD Studio-val.
Az eredmény : Tökéletesen futó, akadás mentes, ''láthatatlan'' pixeles teljes kijelzös 15megás clip. És lehetne még javitani a dolgon, csak akkor ugye arányosan nö a méret. Találtam egy helyet ahol kb. 7000-ért árulnak Kingston 1G. kártyát.
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=129
Számomra felesleges progikat ( exel, pdf, táblázatkezelö, anyutyúkja hogy mit) kiktattam a Start menüböl. Most azon filozok, hogy lehetne az asztalra kitenni a jegyzetek progit. Tisztára bezsongtam mikor láttam hogy rajzolni is lehet, irás felismerés. Piszok gyorsan reagál. Mondjuk a munkám miatt ez nagyon jól jön. Ilyenkor sajnálom hogy nem elöbb jutottam ehez a ketyeréhez.
Rumos14 : neked a gép memoján van az Igo térkép vagy külön a kártyán? Igo kártyán?
Nem tom hogy ezt külön belehet e álitani, hogy amár megnyitott és szabályosan bezárt progik, ne kerüljenek a futó programokba, hanem végleg bezárodjanak. Néha összegyül 5-6 alkalmazás gondolom ezek a ''tálcán'' vannak ilyenkor a háttérben. Videot nem is enged törölni mikor bezárom a Playert. csak akkor ha a memoriába bemegyek és ott is leálitom a vidilejátszót.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest