Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Magán vélemény.:
Én ezt (S100) semilyen hiper szuper mobilért nem adnám oda!!! -
Stefun
tag
Ram-ként nem használja a karit. Legfeljebb annyit tudunk csinálni, hogy a nagyobb progikat a memo kártyára telepitjük. Volt már hogy egy nagyobb game is kért nagyobb memohelyet a pda-n inditáskor. Igy aztán huzogatni kell a memo csuszkáját ide-oda.
Én még a jegyzeteket is a kártyára mentem. Ajánlott a többszöri soft reset.
Hát szüken de ellehet lenni vele ha odafigyelünk...! -
Stefun
tag
Nekem S100-asom van és csak kinlódom a memoriájával. Az IGO elég sokat eszik.
Márcsak a dupla memo miatt is jobb az S110. Ugyhogy most irigykedem rád.
.
Aszem megoldodott a bibim.: Sound & Notification/alarms, reminders-böl kiugrott a pipa. Visszapattintottam és még telózás közben is jelezte az smst. -
Stefun
tag
Most az enyém viccelödik.: Kiválasztottam a saját sms jelzöhangját (Alarm1) de nem jelez hanggal csak megnyillik az üzi. Csengöhang viszont van.
Valaki valami 5let? Köszi!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
Stefun
tag
Szasztok! Rég nem jártam erre.
Szal még mindig Tutti a gép. Gépészkedtem hogy ne legyünk rejtvény fejtés nélkül. Mert ilyet még nem találtam sehol.
Kép formátumba tettem és Resco photo viewer-rel jol müxik. 6-7x nagyitasz. Csak a beirogatás, szavak után ajánlott menteni (pipa megnyomása).
Használjátok egészséggel.
http://rapidshare.com/files/6002285/PPC_rejtveny.rar.html
Akinek kedve van tovább fejleszteni, vagy tud valami hasonlót, örömmel várom! -
Stefun
tag
Qtek S100, 110
HTC Magician
i-Mate JAM
i-Mate New JAM
O2 XDA Atom
O2 XDA Mini
Dopod 818
Dopod 828
T-Mobile MDA Compact
Vodafone VPA Compact
..
Gigabyte g-Smart i300
O2 XDA Atom
Hewlett-Packard iPAQ rw6828
2,8'' kijelzö ''kicsi'', gyors proci ez által tökéletes video lejátszás, mobil funkcio, legtöbb programmal kompatibilis, kis méret, aránylag alacsony ár. -
Stefun
tag
Üdv!
Emberek van valami megoldás hogy soha ne csatlakozzon a wapra? gprs
Ha a telkönyvbe beirok honlapot a telszám alá, és megszeretném nézni csak a cimet, klikk rá, és ahelyett hogy kiirná a teljes oldal cimet, egyböl explorer és már kapcsolodni is akar.
Köszi!
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Bocs hogy megen én vok!
Kicsit lassu a letöltés de sok minden van:
http://www.mobilefan.net/Pocket-PC.nsf/Download-Free-Software/ -
Stefun
tag
''Mint telefon körülményes'' ??
Ezt nem érteni én.
De ez a T-Mobile MDA Compact II ezzel a cpu-val bizti hogy nem éri meg az árát még akciósan sem.
Egy kis alap csomag.: http://web.interware.hu/einstvan/ -
Stefun
tag
Hogy jó e a Nokia 6630? Az nem kérdés!!!!!
Az egyik és az egyetlen leggyorsabb symbis teló! még az azutáni kiadásu 6680-81-esnél is gyorsabb.
Egy közép kategoriás mp3 lejátszo szint a külsö hangszoroján is szépen szól a zene. Erös, pontos, ''szigoru'' hardver.
S60-asban csakis 6630, s40-esben pedig 6230 v. 6230i. De ez abszolut magán vélemény igy tiz éves mobilozás után.
RAM, a symbis telókra 5-ször annyi progi van mint a csak javasokra.
Szal itt a 200Mhz-es T-Mobile MDA Compact II.
http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=2253&cikk=unas_832638 -
Stefun
tag
Geri, Köszee szépen... a kis túlélö csomiban benne volt a convert progija koddal...ö akarom mondani tokkal vonóval.
Általában a videók lejátszása használ több proci energit. Csak saját tapasztalat : A N6630-ban(176x208), 220Mhz-es van és konvertálásnál igencsak variálni kellett hogy szép legyen a kép, ne akadozzon, és birja a proci is.
Amugy szerintem magát a rendszert bizti hogy viszi ha igy alkották meg. Ha filmet is akarsz nézni rajta, probáld ki a vételnél ha megengedik. 240x320-as méretü film, kontra 200Mhz...hát, necces...
Az oprendszerek gondolom itt is ugy fejlödnek mint pc-n.: win95', win98', XP... Én még mindig a jó öreg 98'-at használnám ha birná a P4-es rendszert. -
Stefun
tag
Üdv!
Uppp...!
Félig-meddig berendezkedtem benne. Rátettem a Sbp pocket plus 2.2-est. mert csak ez volt teljes verz.
Szépen muzsikál rajta valóban!!! És mindent kitudtam tenni amit akartam. Most probáltam a könyvolvasás projektet.
A sok progik közzül, nekem a Mobipocket Reader jött be. Ezzel Valóban fullscreen a fullscreen!!! ''Faltól falig szöveg''
Kis összehasonlitó teszt: http://www.jenneth.info/archives/003188.html
Burkolatot, mármint eredeti gyárit piszok nehéz találni rá. Ez majdnem olyan mint egy laptophoz kicserélni másik ''házat''.
PDA áruházban álitólag késöbb majd lesz.
Mostmár én is kezdek mosolyogni a volt magamon vagyis a Nokiásokon. Egy világszám ez a kis mitugrász gép! -
Stefun
tag
Szal az a furi, és egyben csodálatos, hogy kivülröl egy symbis teló méret, belül pedig egy PII.-es pc.
Hát konvertálni azé mégis csak kell a hely miatt. Most alakitgattam egy 92 megás clippet a Pocket DVD Studio-val.
Az eredmény : Tökéletesen futó, akadás mentes, ''láthatatlan'' pixeles teljes kijelzös 15megás clip. És lehetne még javitani a dolgon, csak akkor ugye arányosan nö a méret. Találtam egy helyet ahol kb. 7000-ért árulnak Kingston 1G. kártyát.
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=129
Számomra felesleges progikat ( exel, pdf, táblázatkezelö, anyutyúkja hogy mit) kiktattam a Start menüböl. Most azon filozok, hogy lehetne az asztalra kitenni a jegyzetek progit. Tisztára bezsongtam mikor láttam hogy rajzolni is lehet, irás felismerés. Piszok gyorsan reagál. Mondjuk a munkám miatt ez nagyon jól jön. Ilyenkor sajnálom hogy nem elöbb jutottam ehez a ketyeréhez.
Rumos14 : neked a gép memoján van az Igo térkép vagy külön a kártyán? Igo kártyán?
Nem tom hogy ezt külön belehet e álitani, hogy amár megnyitott és szabályosan bezárt progik, ne kerüljenek a futó programokba, hanem végleg bezárodjanak. Néha összegyül 5-6 alkalmazás gondolom ezek a ''tálcán'' vannak ilyenkor a háttérben. Videot nem is enged törölni mikor bezárom a Playert. csak akkor ha a memoriába bemegyek és ott is leálitom a vidilejátszót.
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Én az s100-ast szereztembe ''ijedtembe''
Ilyen hirtelen még nem vettem kütyüt. De éreztem hogy pont akkor kell rácsapnom. Föleg hogy csak 15ezret fizettem érte kp. Beszámitották a telómat.
Szerintem kezelésben hasonlit az S110-el.
Rumos14 : Az nem lényeg hogy kinek mennyi ideje van meg... itt a kiismerésed, kombinácio képességed gyöz...!
Nekem sajna még mindig a kezembe, ujjaimban vannak a berögzült mobilteló beállitásai gomb funkcioi. Igy most kissé felemás érzés de megkell szoknom.
Ismét köszee a segitséget. Persze Igy már egyböl megy minden. De azé még kérdeznék.: Ha én telepitek egy progit, az minden esetben megjeleni a ''programok eltávolitása'' alkalmazásban? Mert gyanus nekem pár bizonyos ClearVue PPT, Photo Contacts, MidletManager nevü progik. Ezek alapból az oprendszeren vannak?
Video lejátszó a MediaPlayer 10 van meg. Most nem tom hogy a videókat átkonvertáljam 3gp-be, vagy csak a méretüket kell levenni 240x320-ra? Vagy létezik olyan hogy PPC fájl?
A térkép szoftra én is gondoltam. Egy teljes Bp. elég is lenne nekem. Gondolom nagy buli hogy nem kell az összehajtogatós lepedövel birkózni hanem mindig csak azt látjuk amit szertnénk.
Akkor Spb Pocket Plust lehet hogy nem használok ha az lassit! Akkor inkább megnyitom a Start menüt. Piszok szerencsém van hogy ezek ujjal is müködnek...ugy veszem mintha nyomogombok lennének a kijelzön.
Sms-nél én mindig rájövök a tartalomból hogy ki is küldhette. Hogy meglegyen a 160 karakter, a hosszú magán hanzókra és az ''á'' betüre kell figyelni hogy ne szerepeljenek. Legalábis nálam.
Progi kereséskor mi alapján kell vállasztani.: gép tipus, vagy a rajta levö oprendszer alapján?
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Még ezt elfelejtettem megmutatni.
Szerintetek mi lehet a bibi.:
http://kepfeltoltes.hu/060522/nevtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Stefun
tag
köszi a választ!
Én is szert tettem rá. (ez gyorsan ment. Még megsem tudtam lepödni)
Egy kis csoda ez a gép. Nem tom hogy van e ennél kisebb és ugyan ekora kijelzöjü pda. Én nem találtam. Ezt tényleg ugy kell kezelni mint egy számitogépet. És zsebbe is könnyen becsuszik.
Pár beállitás kérdés.:
Hogy lehet csenghangot ugy rátölteni, hogy aztán azt be is lehessen állitani annak?
Ugyan ez a kérdés, csak smst jelzö hanggal...?
Sms irásnál hol van a kérdöjel és a felkiáltó?
Az alap állapotban, vagyis az asztalra hogy lehet tenni több alkalmazást mint amennyit felkinál? Én szivessen kitenném pl. a számológépet.
A naptár megjelenitésekor belehet állitani hogy egyböl a havi nézet jöjjön be? Mint a mobiloknál alapból. Mert igy jobban lehet látni hogy melyik napon vannak bejegyzések.
És végül egy abszurd kérdés.: Hogy lehet Teljesen kikapcsolni ugy hogy ne is pislákoljon a zöld led. Én lefekvésnél kiszoktam kapcsolni felkelésnél meg be a mobilt takakékosságból. Idáig csak bill. zárként tudtam használni ha röviden megnyomtam. Ha hosszan, akkor meg nem világitott de reagált a kezelögombokra vagy nem is reagált de pilácsolt a jelzö fény.
Köszi! -
Stefun
tag
Üdv!
Nekem idáig mindig Nokiáim voltak és van. Ha mobilok küzzül kellene vállasztani, akkor Csak Nokia...a kompatibilitás miatt is.
De tetszik amit irtál.
Nálam a telefonáláson, sms-en kivül, a nagy kijelzö, fénykép, video, sok sok jegyzetek, és zene a lényeg.
A nagy kijelzö miatt viszont hajlanék a váltásra. Csakhát az a kérdés hogy birja e a proci ezt a nagy felületet megmozgatni.
Volna pár kérdésem bár, a ''röhögök a Nokiákon azóta...'' kejelentésed félig megnyugtat a készülék teljesitményéröl.
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá? Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
Má bocsi a sok kérdésért! Köszi elöre is annak is aki válaszol!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest